S. O. S a fodrász el baszta a hajamat mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elbaszta a hajamat és nem ilyen pávás hanem mindenüt egyfora méretű hogyan növeszem meg legalább 6miliméterel a hajamat h legalab egy.kicsit lenne kisseb oldalat én így nem megyek suliba :((( mert úgy szokot lenni hogy oldalt 6milimeter felül pedig 12milimeter. És most mindenüt 6milimeteres :Ő :( 😞😞😔😖😖#haj #SEGÍTSÉG 🆘
2015. aug. 28. 18:44
1/6 anonim válasza:
Jaj szegénykém, ecset nélkül mivel fogtok kifesteni otthon :((((
2/6 A kérdező kommentje:
Hhahahahahhahahahhaha 😞😒
2015. aug. 29. 08:09
3/6 anonim válasza:
Amikor legutoljára voltam fodrásznál nekem is elcseszte a hajam.Oldal fufru helyett "homlok" fufrut vágott és egyszerűen borzalmasan néztem ki.Pár hónapig növesztettem,de addig is összefogva és a fufrumat a fejem tetejére felcsatolva hordtam.És mikor kicsit megnőtt hajszárításnál oldalra szárítottam.Egyébként én sem akartam úgy suliba menni.
Szóval,vagy kitalálsz vmit,vagy megvárod amíg megnő.
Nagyon sajnálom!!!Hidd el tudom milyen érzés.
Amúgy sok sikert!!!
4/6 anonim válasza:
Esetleg feltehetsz valami sapkát vagy ilyesmit :/ De néhány hét kell neki amíg megnő :(
5/6 anonim válasza:
Egy hónap se kell hozzá és megnő. Én meg pont a 15 centis hajamat akarom nullásra nyírni
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeteket😊 amugy mar kezd nöni. Az a szerencse h nekem hamar nő.nem kell nekdi egy honap eleg 2-3 het😊😊😊
2015. szept. 8. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!