Hosszú hajamat levágatnám és eladnám. Megbízható fodrászszalont ismer valaki Pesten?
Barna, kb. 45-50 cm.-t vágatnék.
Megbízható, precíz fodrászt keresek, aki levágja, fodrászszalonban a hajamat, korrekt árat ad érte, nem néz hülyének, és utána formára vágja (persze azt nem ingyen).
Mert nem találtam megbízható szervezetet. Nehogy azt hidd, hogy ez csak tegnap pattant ki a fejemből. Mondani könnyű...
Legutóbbi próbálkozásomkor két héten keresztül jártam be a fodrászhoz, hogy adjon egy időpontot, és csináljon valamit, végül elkérte a telefonszámomat, és biztosított róla, hogy másnap felhív.
Újabb 3 hét telt el.
Van aki meg egyszerűen nem is vállal...
De a kérdésre nem tudsz válaszolni mi?
Itt van egy cikk, amiben konkrét címek vannak az adományozással kapcsolatban.
Ha mégis pénzt szeretnél érte, érdeklődj hajhosszabbítóknál, szerintem az jobb, mert nem minden fodrász foglalkozik ezzel.
Utolsó válaszoló, sajnos nekem is ez a benyomásom... :(
Nagyon szívesen odaadnám a hajam ingyen, ha tudnám, abból mindből parókát csinálnak, és SZINTÉN INGYEN
Utolsó válaszoló, sajnos nekem is ez a benyomásom... :(
Nagyon szívesen odaadnám a hajam ingyen, ha tudnám, hogy abból mindből parókát csinálnak, és SZINTÉN INGYEN adják oda egy beteg kisgyereknek.
De azért nem vagyok naiv :(
Majd ha én adhatom át annak a kisgyereknek személyesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!