Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg tudja így csinálni egy...

Meg tudja így csinálni egy fodrász a hajamat? (kép)

Figyelt kérdés

Még sose volt befestve a hajam. Ennek a legfőbb oka hogy nem szeretnék a lenövéssel bajlódni, három-négy hét után tök igénytelenül tud ki nézni.

Szerintetek ezt a hajat meg tudja úgy csinálni egy fodrász hogy a hajtöveknél nem festi be? Barna hajam van kb. Olyan mint a képen felül.

2015. máj. 15. 22:46
 1/8 A kérdező kommentje:
2015. máj. 15. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem jó a link, de ha bayalage, vagy szép átmenetes ombrera gondolsz, igen de csak egy Olyan fodrász aki már csinált ilyet
2015. máj. 16. 10:18
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a link már jó?

2015. máj. 16. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen ez jó. Nekem nagyon tetszik ez a haj *_* ha megmutatod neki a képet természetesen megtudja. Ezért van. :)
2015. máj. 19. 10:34
 5/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a haj :). Es sztem meg tudja csinalni igy, hogyha jo fodrászhoz mész :)
2015. jún. 9. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Meg tudja!

De itt az alaphajszín is festve van,és ha az alapszín nagyon eltér a te hajszínedtől,látszani fog a lenövés.

Ha sötétbarna hajad van,akkor viszont ne legyen világosbarna lapszín.

2015. jún. 22. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
alapszín* lapszín helyett bocsi :)
2015. jún. 22. 11:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen meg lehet csinálni, feltéve, ha tudja a fodrász a technikáját. Nem kell az egész hajat befesteni hozzá, ez jó választás, mert így tényleg nem lesz lenövés.
2015. jún. 22. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!