Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni egy ilyen...

Mit lehet csinálni egy ilyen extension-nel?

Figyelt kérdés

Pont ma van egy honapja h felraktak de mar az elso hajmosas ota gubancolodik es drot kinezete van. Glis kur kreatinos sampont es balzsamot hasznalok meg hajvegapolo olajat de egyre csunyabb...Igazabol nem vagyok benne biztos hogy en csinalok rosszul vmit mert szerintem rossz a minosege mivel nincs ra garancia sem...meg hat aki felrakta o sem olyan jo fodrasz mint ahogy beallitotta magat mivel pl sotetbarna 60-70cmeset rendeltem (a hajam is sotetbarna es nem festem) es o hozott sotetszoke meg mogyorobarnat es 50cmeset azzal az indokkal hogy a kepen szokenek latta a hajam 0.o (majdnem fekete amugy) es hogy nem ajanl elsore olyan hosszut...most kb ombre kinezete van. Ezek utan csak azert rakattam fel mert bagyon sokat vartam ra es raadasul kulfoldon lakom es o pedig magyarbol jott megcsinalni (mobil fodraszata van) es ugy volt h ha a szine nem fog osszeilleni akkor befestetem max..de nem gondoltam h ilyen sz*r minosegu is...

Mit csinaljak vele??

2015. máj. 11. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Póthajnak hívják. Nem tudsz vele mit csinálni, le kell szedetni, és normális fodrásszal normális hajat felrakatni.
2015. máj. 11. 13:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Fasza...forintban szamolva tobb mint 100 000et kidobtam :(
2015. máj. 11. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Jófajta európai hajat kell felrakatni, ha te is európai vagy. Nyilván ami most neked van az valami ázsiai olcsó vacak. Sosem lesz olyan mint az európai haj. Nem lehet vele semmit csinálni, le kell szedetni még mielőtt tönkretenné a saját hajad is.
2015. máj. 11. 14:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat igen..azt fogom csinalni...mondjuk ez a ,,fodrasz'' irta h probaljam meg az argan olajat mert valoszinuleg ,,csak'' a viz ment ki belole 0.o (ugy nez ki mint egy jatekbaba haja ha megmosod..de leszedetem inkabb
2015. máj. 11. 19:08
 5/7 anonim válasza:
Hiába kensz rá akármit, nincs hajhagyma ami felvenné a tápanyagot vagy tárolná, ha nagyon csúnyának gondolod, inkább szedesd le ha le tudod..... ha keratinos illesztésed van meg lehet jobb is lenne ha nem eredeti a haj, nekem is volt/ van póthaj van tapasztalatom. Külföldön, hol élsz? Én is külföldön élek itt vettem a hajat... lehet tdok segíteni :)
2015. máj. 14. 12:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen kreatinos..de miert jobb ha nem igazi? Nem ertem :)

Amugy svajcban es te?

2015. máj. 15. 21:40
 7/7 anonim válasza:
Én németben.... Azért jobb, umánusabb mert a keratin ragasztó megroncsolja a hajtöveket, mivel h hatására ragad oda a hajhoz.... a varrás meg tulajdonképpen csak fonásból áll... úgy van felvarrva :) nyilván ez is töri a hajat de nem olyan nagy mértékben :)
2015. máj. 16. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!