A hajam végei "összeragadnak" mit lehet ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 20 éves srác vagyok, először van hosszú hajam, mondjuk közel vállig érő, és már eléggé idegesít, hogy nehezen tudom kifésülni, mert amikor a hajvégekhez ér a fésű, elakad, és csak kb tépés árán tudom megfésülni magamat. Az előbbiekből következik, hogy gőzöm nincs, mit kell ezzel csinálni, segítsen valaki legyen kedves! :)2015. máj. 8. 10:11
1/3 anonim válasza:
Vagass a vegeibol. Valószínűleg elvan vekonyodva, vagy toredezve.
2/3 anonim válasza:
kb 3-4 havonta vágatni kell. És szerezz be jó fajta hajkefét, pl detangler. A hajat pedig alulról kezdve kell fésülni, nem tépve. Balzsamot mindig használj.
3/3 anonim válasza:
Szerintem széttépted a végeket, azért akad még jobban össze. Vágass belőle 1-2 centit, aztán pedig tanuld meg a helyes fésülködést. Akár a fodrásztól is megkérdezheted. Mindig egy marékra való tincset fogj egyszerre és szépen alulról egyre felfelé kezdd kifésülni. Haladj végig a hajon, aztán fésüld le szépen egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!