Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék csinálni vele?

Mit tudnék csinálni vele?

Figyelt kérdés
A múlt héten vágattam le a hajam, félhosszú volt, most meg levágattam elöl hosszabb hátul rövidebb fazonra. Meg is bántam. Amikor megmosom, megszárítom akkor tetszik, de másnak már egyáltalán nem azt a hatást adja, amit remélem tőle. Mindennap meg nem szeretném mosni. Valakinek nincs valami tippje ezzel kapcsolatban? köszönöm előre is. ja és hajformázásban elég béna vagyok, úgy szoktam szárítani,hogy lehajtom a fejem, de így tök jó lesz, csak másnapra nem. :S

2015. márc. 30. 10:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Lelapul. Próbálhatsz hajformázó habot, amitől megemeled a volumenét, és reggel is lehajtott fejjel így megformázod másnap, vagy megpróbálhatod egyforma hosszúra vágatni, ha nagyon zavar.
2015. márc. 30. 10:52
 2/10 A kérdező kommentje:
egyforma hosszúra semmiképp sem, mert akkor oldalt is nagyon rövid lenne :S nem egészen ilyennek képzeltem el a fodrász munkáját. A minap meg próbáltam a habot, bár azt is mosáskor, másnap ugyan olyan volt, lappos...Ha nem mosom meg akkor is próbálhatom a habot? vagy ezt hogy értetted? :) nem lesz tőle ragadós a hajam?
2015. márc. 30. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyforma hosszúra nem szeretném, mert akkor elől is olyan rövid lenne mint hátul. A habot próbáltam, bár hajmosáskor, másnap ugyanolyan lapos lett. Hogy értetted,hogy másnap próbáljam hajformázó habbal? azt hajmosás nélkül is lehet? hogyan? nem lesz tőle ragadós a hajam?
2015. márc. 30. 10:59
 4/10 A kérdező kommentje:
bocsi, kétszer küldtem el más szavakkal, csak szórakozik a net. :S
2015. márc. 30. 11:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet habot szárazon is, lehajtod a fejed, egy nagyon pici hab és a tövénél megpróbálod megemelni az egészet. Ezt csak onnan tudom, hogy nővérem évekig így tartotta dúsan az amúgy kicsit lapos haját.
2015. márc. 30. 11:00
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, kipróbálom :) még jöhetnek ötletek :)
2015. márc. 30. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha már másnapos és nem áll úgy, akkor tűzd fel a tetejét vagy oldalra vagy tegyél bele egy pántot vagy valamivel dobd fel.

Aztán majd hamar megnő és akkor megint jó lesz.

De hosszabban nem volt lapos???? Mert a hosszabb haj még laposabbnak tűnik, ha lelapul.

2015. márc. 30. 11:22
 8/10 A kérdező kommentje:
de, de az mégis jobb volt. össze tudtam fogni, jobban lehetett variálni vele
2015. márc. 30. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
szerezz be olyan hajformázót ami forog és szarit egyben, mielőtt formazod fujd be egy kis vizzel a hajad, igy mindig jól fog allni
2015. ápr. 2. 16:15
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket. már megoldódott magától. lenőtt annyira h másnap is jó legyen :D
2015. ápr. 3. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!