Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most nem tudom hogy mi lehet...

Most nem tudom hogy mi lehet ez? Vagy mit kell vele csinálni, csallán csipés szerü, a többi lent!

Figyelt kérdés
Most voltam lázas pár napja 38,7 fokos lázam volt és amikor el mullot másnapra meg ilyen foltok jöttek az arcomra nem mondanám pattanásoknak inkább ilyen csallán csipés szerüek minnél elöbb el akarom tüntetni őket hogyan kezeljem?

2015. jan. 30. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg allergiás vagy valamelyik gyógyszerre, amit használsz/használtál. Igyál egy kálcium pezsgőtablettát, vagy vegyél be allergia elleni gyógyszert (vény nélkül kapható pl a Claritine), ezek elmúlasztják a kiütéseket. Ha 1-2 napon belül nem javul, menj el bőrgyógyászhoz.
2015. jan. 30. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamint Fenistilt is kenhetsz rá, az antihisztamin tartalmú készítmény, ami csökkenti a duzzanatot.
2015. jan. 30. 13:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vagy lehet a tejtöl van ez mert márt régen nem ittam és pár napja sok tejet ittam lehet tej allergia
2015. jan. 30. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet ételallergia is, igen. A kezelése ugyanaz.
2015. jan. 30. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
ja jó renben van köszi
2015. jan. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!