Melyik hajvasaló a jobb? (Több lent. )
Babyliss (ST292 IPRO 230) Gőzölős hajvasaló,
Vagy Remington (S8700) PROtect hajvasaló?
Elsősorban azok véleményét/tanácsát, szeretném kérni akiknek megvan valamelyik, vagy tudnak róluk valamit.
Mivel eléggé töredezett és száraz is a hajam ezért lenne nagyon fontos hogy a jobbat válasszam.
(És igen tudom, hogy le kellene vágatnom, úgyhogy légyszi ezt ne.)
Szia!
Én a Remington S8590 Keratin Therapy Pro-t ajánlom!
"A keratin nevű fehérje a haj fő építőanyaga. Ezek a hajformázó eszközök a forradalmian új Keratin technológiát alkalmazzák az egészséges, erős hajszálak védelme érdekében.
Az eredmény: 57% -kal több védelem a haj károsodásával és töredezésével szemben (összehasonlítva más hagyományos Remington hajsimítóval)."
Szia!
Köszönöm szépen a választ!
Persze a további válaszokat is várom!
Nekem egyébként egy Imetec Salon Expert hajvasalóm van. Ami szintén kerámia lapos.
Viszont mint mondtam elég töredezett a hajam.
Ez lehet azért mert kb 1 évig folyamatosan vasaltam vele, vagy azért mert nem jó a hajvasaló annak ellenére, hogy kerámia lapos?
Tudom, hogy bármilyen jó a hajvasaló 1 év után így is-úgy is károsítja a hajat,de kiváncsi lennék, hogy a hajvasaló miatt vagy vagy a túlzott vasalás miatt (is)!?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!