Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajvasaló a jobb...

Melyik hajvasaló a jobb BaByliss Sublim Touch 2 in 1 Straight&Curl vagy a Remington S1051 Sleek & Curl?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni a mostani hajsimítót ami szintén Babyliss wet & dry,ami bevált,de göndörítősre lenne szükség,de nem tudom,hogy melyik jobb választás?
2014. dec. 7. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem 7-8 éve Remington van, évekig használtam és még mindig tökéletes állapotban van. Ehhez képest a Babyliss hajszárítóm 2-3 év után tönkrement, úgyhogy én ezek után egyértelműen a Remingtonra szavazok. Egy fodrász barátnőm szerint is ez a legjobb márka.
2014. dec. 7. 22:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Még nem volt Babylissem, viszont barátnőmnek az van, és nagyon sokat panaszkodik rá.

Nekem Remingtonom van, szerintem tökéletes, nekem is évek óta meg van.

2014. dec. 8. 13:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekünk Babyliss hajvasaló van évek óta,de gond nem volt vele. Viszont nem tudja a göndörítést ezért cserélnénk.

Azért köszönöm a válaszokat.

2014. dec. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!