Hajsütővas vagy hajvasaló - melyik a jobb a göndörítéshez?
Figyelt kérdés
Azok véleménye érdekelne, akik már mindkettőt kipróbálták. Érdekel, hogy mennyi idő alatt készült el egy frizura és melyikkel lett a tartósabb.2014. nov. 20. 07:15
1/10 anonim válasza:
Fodrász vagyok, elég sokfélét használok. Minden attól függ, mit szeretnél elérni, és mennyi a hajad. A különböző eszközök más-más hullámképet adnak - a hajvasalóval nem lehet nagyon göndör fürtöket csinálni, és tapasztalatom szerint nem is olyan tartós, mint a hajsütővassal.
Egy alapos besütés kb. fél óra, persze itt nagyon bejátszik, hogy mennyi hajat kell átsütni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vékony szálú és selymes hajam van. Hajsütővasat már használtam, elég sokáig tartom a hajamon, hogy hullámot adjon. A hajvasalók nagyobb teljesítményűek, és a neten talált videók alapján azt látom, hogy "csak" végig húzzák a választott tincsen és máris göndör. A hajsütés az én hajamban csak egy két órát bírja. Ezért is írtam ki a kérdést - ha a hajvasaló hamarobb/jobb eredménnyel használható, beszerzek egyet...
2014. nov. 20. 11:24
3/10 anonim válasza:
Olyan 2 az 1-ben hajvasalóra gondolsz, ami göndörít is, azaz rátekerheted a hajad, mint egy hajsütővasra? Vasalnád is vele a hajad egyébként, vagy csak hajgöndörítésre használnád? Csak mert nemrég hallottam egy hajgöndörítő gépről, Magig Curl vagy ilyesmi a neve, és csak jókat hallottam róla. Ezt még nem próbáltam, csak hajsütő vasat, azzal nekem csak 1-2 óráig tart a göndörség, vasalóm is van, de az a nagy, ormótlan fajta, sógornőm göndöríti vasalóval a haját, de az övé vékonyabb, nem tudom meddig tart neki, a haj minőségétől is függ. Ha gondolod rákérdezek.
4/10 anonim válasza:
vagy talán curl secret a neve, már én sem tudom
5/10 anonim válasza:
Én nagyon amatőr vagyok, ritkán göndörítem a hajam, a hajsütővel nem nagyon sikerül, inkább a hajvasalóval szokott szép, göndör tincseket elérni. Átlagosan fél óra, de ebben az is benne van, hogy vannak tincsek, amik nem sikerülnek elsőre, és többször is kell ügyködni rajta.
6/10 A kérdező kommentje:
Inkább göndörítésre használnám. Szög egyenes hajam van.
Kedves 3-as válaszoló - megkérdeznéd tőle meddig tartanak a tincsei?
2014. nov. 20. 12:44
7/10 anonim válasza:
Kúpvasam van, jobban szeretem, mint vasalóval göndöríteni. Gyorsabb, egyszerűbb, csak rátekerem a hajam.
8/10 anonim válasza:
Azt mondta ha belakkozza fél napot tart neki, utána kezdi el kilógni magát. De neki eleve jól megmarad a hajában bármilyen formázás. Begöndöríteni meg kb. fél-háromnegyed óra, de neki kifejezetten hosszú haja van.
9/10 anonim válasza:
Nekem is egyenes a hajam, vasalóm 3 is van, egyik sem göndöríti be szinte semennyire. Ezért is vettem kúpvasat, azzal tökéletes az eredmény és napokig tart is.
10/10 anonim válasza:
Megint én vagyok, a fodrász. :)
A hajvasalóval csinált hullámok sokkal hamarabb kijönnek a hajból, a kúpvassal létrehozottak akár napokig is megmaradnak a vendégeimnél - de felhozhatom a lányom haját is példának, mert ő is ugyanezt tapasztalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!