Avon SSS (Skin so Soft, zöld színű) bőrfeszesítő testápoló mennyire hatásos?
én használtam a tusfürdőt a testápolót meg a permetet is és a változás 3 hónap alatt 0. nem lett feszesebb a bőröm, ugyan olyan maradt de még csak puhábbá sem tette, pénzkidobás volt.
A tusfürdő olyan habot képezett h mikor lemostam magamról nem maradt meg a hab a vízen hanem mintha szétmarta volna a víz a habot (bocs ha kicsit furcsán fogalmazok!)
A testápolót alig akarta beszívni a bőröm, a permet meg annyit ért mintha illatos vizet fújtam volna magamra.
Az illata sem igazán tetszett nekem.
Ez elég negatív lehet h csak nekem nem vált be neked beválna.
Inkább azt a lila tubusos bőr feszesítőt ajánlanám szintén Avonos, azt 1 hónapig használtam de jól bevált!
20L
Én is így jártam mint az előző. Rendesen használtam sokáig, de semmi változás. Azt hittem hogy az én testem túl korcs ahhoz hogy hasson, de úgy látszik ez általános ennél a terméknél. Majd én is kipróbáltam a lilát, annak is a radíros tusfürdőjét és nagyon bejött. Finom illat ami azért tart egy darabig és puhává tette a bőröm.
Ami nagyon széppé és naribőr mentessé teszi a bőröd, azt belülről kell használni és olcsó is: Cellultisz tea asszem Herbáriás. Tényleg hatott! Rendbe hozta a bőröm, eltűnt a naribőröm. Enyhe vízhajtó hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!