Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avon SSS (Skin so Soft, zöld...

Avon SSS (Skin so Soft, zöld színű) bőrfeszesítő testápoló mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 10:46
 1/2 anonim ***** válasza:

én használtam a tusfürdőt a testápolót meg a permetet is és a változás 3 hónap alatt 0. nem lett feszesebb a bőröm, ugyan olyan maradt de még csak puhábbá sem tette, pénzkidobás volt.

A tusfürdő olyan habot képezett h mikor lemostam magamról nem maradt meg a hab a vízen hanem mintha szétmarta volna a víz a habot (bocs ha kicsit furcsán fogalmazok!)

A testápolót alig akarta beszívni a bőröm, a permet meg annyit ért mintha illatos vizet fújtam volna magamra.

Az illata sem igazán tetszett nekem.

Ez elég negatív lehet h csak nekem nem vált be neked beválna.

Inkább azt a lila tubusos bőr feszesítőt ajánlanám szintén Avonos, azt 1 hónapig használtam de jól bevált!

20L

2010. márc. 10. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is így jártam mint az előző. Rendesen használtam sokáig, de semmi változás. Azt hittem hogy az én testem túl korcs ahhoz hogy hasson, de úgy látszik ez általános ennél a terméknél. Majd én is kipróbáltam a lilát, annak is a radíros tusfürdőjét és nagyon bejött. Finom illat ami azért tart egy darabig és puhává tette a bőröm.

Ami nagyon széppé és naribőr mentessé teszi a bőröd, azt belülről kell használni és olcsó is: Cellultisz tea asszem Herbáriás. Tényleg hatott! Rendbe hozta a bőröm, eltűnt a naribőröm. Enyhe vízhajtó hatású.

2010. márc. 11. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!