Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ha a natúr zöld tea fogyasztás...

Ha a natúr zöld tea fogyasztása után hányingerem lesz, ihatok ízesítettet, vagy az kevésbé "hatásos"?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 08:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mármint nem úgy, hogy cukorral, hanem lehet kapni mangósat, citromosat, meg szálasban minden félét.
2010. ápr. 2. 08:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Az izesités nem árt (gondolom, diéta ügyben kérdezed), de az izesitöanyagok nem túl egészségesek, mert mesterséges aromák, magyrul különféle vegyszerek.
2010. ápr. 2. 08:37
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Na az már eleve bibis, hogy a natúr zöld teától hányingered van. Ennél jobb és egészségesebb italt nem is lehet elképzelni. Hogy-hogy ez árt neked? Nem lehet, hogy csak beképzeled, illetve tévesen tulajdonítod a zöld teának? Ha meg ettől tényleg hányingered van, akkor mindentől, akkor tényleg nagy lehet a baj. Persze azon is lehet segíteni. Ezeken kéne előbb elgondolkodni, nem mindjárt más "megoldást" keresni. Mindenből az egyszerű, a natúr a jó. Ezek az ízesített, aromásított vackok ártalmasak, kevésbé egészségesek valójában.
2010. ápr. 3. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:

ma 22:09-es: nem egészen értem, hogy miért lenne éppen a zöld tea a legjobb ital a világon. De én sem birom meginni, mert elöször is borzasztó rossz az ize, ennek ellenére már többször próbálkoztam vele és minden esetben hányinger és hasmenés lett az eredménye.

Az, hogy most éppen ez divat, attól még nem annyira jó.

A legjobb és legegészségesebb ital egyébként a tiszta viz.

2010. ápr. 3. 22:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Végülis megoldódott a probléma. Több fórumot átnéztem és valószinűleg az volt a gond, hogy éhgyomorra ittam. Azóta csak úgy iszom reggel,miután reggeliztem. Amúgy nem csak bebeszéltem, mert konkrétan arra ébredtem , hogy hányingerem van. Az Envigával voltam így anno, két korty után 5perc ha eltelt és rosszul lettem, de azt hittem biztos azért mert az mű.
2010. ápr. 4. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
leht hogy túl erős is az a tea. csnálj kicsit gyengébbet.
2010. ápr. 5. 01:47
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem attól van hányingered tőle, hogy méregtelenít. az ízesítettben félő, hogy mesterséges aroma van, ami nem tesz jót.
2010. ápr. 5. 19:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Végülis lehet ráfogni, hogy bebeszéli meg méregtelenít... De én se bírom meginni a sima zöld teát, hiába tudom, hogy egészséges. Egyszerűen rossz íze van. Van, aki a zöld teát nem bírja, van, aki mást. Szerintem azt kell mérlegelni, mi a hasznosabb: egyáltalán nem inni vagy bevállalni az aromásat.

Ráadásul nem a zöld tea méregtelenít, hanem a veséd meg a májad, vagyis normális esetben a méregtelenítés NEM okoz hányingert.

2010. máj. 4. 09:02
 9/12 anonim válasza:
Nem teljesen igaz, hogy a zöld tea annyira egészséges. Nem szabad belőle naponta 1 csészénél többet meginni! Kezdjük ott, hogy csak reggel szabad belőle inni (reggeli után), és abszolúte tilos este fogyasztani. A zöld tea fogyasztása nem jár káros mellékhatásokkal, amennyiben mértékkel tesszük azt. Nagyobb teamennyiség elfogyasztásakor azonban figyelembe kell venni annak koffeintartalmát is. A leggyakoribb mellékhatások, melyek a túlzott teafogyasztást kísérhetik: az álmatlanság, hányinger, hasfájás, szorongás, felgyorsult szívverés. Amennyiben hányingered van tőle, akkor egyél pár falat magas rosttartalmú kekszet, vagy kenyeret (ez felszívja). Amúgy a legjobb méregtelenítő a víz!
2010. jún. 16. 22:53
 10/12 attila szabo válasza:
Nekem is hányingerem volt tőle. De én pici mézzel és citrom levével ittam. De szerintem nekem is azért,mert éhgyomorra ittam!
2013. okt. 5. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!