Festett szőke hajam a hajvasalás barnítja. Mit tehetnék ellene?
Csak kb a fülemtöl lefelé szoktam a hosszú, festett szőke hajam vasalni (ott ahol elfekszem az éjszaka). Viszont nemrég észrevettem, hogy nagyon nagyon megbarnult :S:S
Befestettük ujra szőkével, azonban ígysem lett világosabb...
Mit tehetnék, hogy legalább ne barnuljon tovább? Mit fújjak, kenjek rá?
Ne vasald a hajad és kész.
Én csak szőkítőport használok, az nem színeződik el ilyesmitől, a festék mindig el fog.
ilyesmi, szőke hajra való hamvasitó sapmont használok. kimosás után még mondhatni nem is tér el szembeötlően, csak ha felemelem a végét a tetejéhez akkor látni.
aznap mgé szép egyenes hajam van, de mivel hosszú, könnyen elalszom az éjszaka és csunya törések lesznek benne. a reggeli vasalástól pedig (még hag csak egyszer-kétszer húzom is át és nem órákat 'tökölök' vele) jelentősen megbarnul :\:\
akkor lehet, hogy ilyen típusú a hajad, az én hajamat pl. hiába festették át vagy 8-szor világosabb szőkére nehezen lett igazán szép szőke, még most is kicsit barnás...túl sötét az eredeti hajszínem:S
lehet, hogy más festéket kellene kipróbálnod...:)
vagy érdeklődj fodrász kellékesnél, hogy mit ajánlanak az ilyen hajra, vagy van-e valamilyen szer erre...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!