Ilyen vöröses szőke színt szeretnék otthon elérni, van vmi ötletetek milyen hajfestékkel lehet, esetleg hennás keverékkel?
Figyelt kérdés
itt azt írják, 7órai kísérletezgetés eredménye, nincs vmi bolti egyszerűbb recept?
köszi!
2011. nov. 16. 14:37
1/7 anonim válasza:
Én egyszerűen nem értem mit lehet 7 órán keresztül csinálni. A palettában is vannak ehhez hasonló színek azzal befested, fél óra múlva lemosod és kész is. :)
2/7 anonim válasza:
Vagy elmész kellékesben és ott kiválasztod ezt a színt. Ez nem olyan hű de bonyolult szín.
3/7 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, h konkrét válaszokat kapok, akik esetleg próbáltak már hasonlókat, mit, melyiket stb.
2011. nov. 16. 18:44
4/7 anonim válasza:
Én voltam ilyen, kellékesben vettem. Arany árnyalatú szőkét.
5/7 anonim válasza:
késői a válaszom, de én pont tegnap csináltam, hát én 5 óra hosszát csináltam, mert az enyém festett sötét barna volt és elsőnek a festék pigmentjeit kiszedtem, aztán 15-20 perc alatt leszívtam világos vörösre ( ha van lenövés azt nem kell szívni) aztán 9%os oxival kevertem be a sötétszőke festéket. Az enyém azért lett ilyen vöröses, mert eredetileg gesztenyebarna a hajam és az tartalmaz vörös pigmenteket így szinte minden hajszínemnek volt vöröses beütése, ennél erőteljesebben...neked sikerült megcsinálni?
6/7 A kérdező kommentje:
azt gondoltam fodrászra bízom, így az újévet egy full piros hajjal kezdtem, ami minden volt, csak nem vörösesszőke, majd a férjem megpróbálta növényivel, halottnak a csók, majd kerestünk a lenövéshez legközelebb álló színt, így én is most barna vagyok (hivatalos neve sötétszőke). Várni kell 3 hónapot hennázás előtt és még adok egy esélyt annak. Az a baj, hogy ammóniamentessel szeretném megoldani, sima hajfestékkel menne egyszerűbben is.
2012. márc. 15. 21:32
7/7 A kérdező kommentje:
ügyes vagy, gratulálok, ezt még kifelejtettem!:-)
2012. márc. 15. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!