A szüleim le akarják vágatni a hajam csak azért mert elhanyagoltnak nézek ki álitólag úgy és hogy mit szólnak a tanárok hogy még erre se képesek a szülei meg nekik nem tetszik hogy csúnya stb. de nekem nagyon hogyan győzhetném meg? 12
2015. aug. 17. 17:21
11/14 A kérdező kommentje:
A körülöttem lévő emberek közül mindenki azt mondja hogy "Ez szar" meg ilyenek de mindenki azt mondja ne érdekeljen mások véleménye akármiről is van szó meg hogy adjam magamat hát ez vagyok akkor meg hol a problem? Ott hogy már egyéniségnek lenni a mai világba nem is lehet mert a társadalom kiközösít hogy írtad és itt a baj!
2015. aug. 17. 21:38
12/14 anonim válasza:
Bizonyos dolgokban igazad van.
Oké, hogy egyéniség akarsz lenni, de ezt nem egy frizurával kell "világgá kiáltani". (Mellékesen ezzel a séróval nincs mit "üzenni" mások felé. Azt sem, hogy "egyéniség vagyok. Érted?)
És bizony a szüleid féltenek, ezért szeretnék, ha külsőségekben (is?) beállnál a sorba.
"de mindenki azt mondja ne érdekeljen mások véleménye akármiről is van szó" Igen, de itt is kell az a bizonyos arany középút.
Egyébként új suli?
Mert ha nem, akkor viszont nem értem a szüleid indokát (mit szólnak a tanárok), hisz ismernek téged is, meg a szüleid is. Majd szólnak a tanárok, hogy nem jött be nekik a hajad.
De ettől függetlenül is hülye frizura. :)
13/14 anonim válasza:
amúgy szerintem meg kell találni azokat az embereket akiknek hasonló a stílusuk. Én emo vagyok és szerintem nagyon jó ez a haj:) és az hogy ezt igy beállítsd a kinézetéhez képest nagyon sok idő kell:D vasalás, hajlakk, tupír stb. ha neked ez tetszik állj ki mellette:)
14/14 anonim válasza:
Nekem tegnap vágatták le a hát közepéig érő hajamat vállig érőre. Mindenki azt mondja hogy jól áll nekem,de én szívből utálom és szerintem nem is fogom megszokni mert rettenetesen nézek ki így. Nekem azért kellett levágni mert gyorsan kócolódott és hullott,gubancos volt. Én se akartam vágatni,rendbe lehet tenni a hajat vágás nélkül is. :/ Neked is ezt ajánlom,hogy inkább ritkítva vágjon belőle mint a hosszából.Nekem személy szerint a fodrász azt mondtam amikor elmentünk időpontot kérni hogy: "Csak ritkítani fogok,a hosszához nem nyúlok. Igaz,egy kicsit vágok a töredezett részekből de azt te nem fogod észrevenni..nagyon így volt,majdnem 8 cm-t levágott. Szerintem egy profi mesterfodrász megéri,minthogy olyan hajjal kell hogy élj hogyha benézel a tükörbe sírnod kelljen. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!