Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen alapozót és stampont...

Milyen alapozót és stampont vegyek? (lent. )

Figyelt kérdés

Elég sok fajta alapozót használtam már, olcsóbbat-drágábbat, de egyik sem volt olyan húdejó.

Elég zsíros a bőröm és pattanásaim vannak. Amiket használtam azok alig alig fedtek valamit, és fénylett is az arcom, hiába púdereztem, (lehet az is rossz volt?) meg szerintem jobban kiemelte a hibákat.

A hajam nagyon gyorsan zsírosodik... utálom összekötni, mert akkor még a frissen mosott hajam is zsírosnak tűnik.

Hétfőn reggel megmosom, este már nem szép, kedden már ronda. (Voltam bőrgyógyásznál nem talált semmit..) Valamint elég száraz és a vége is nagyon töredezik, nem sokára vágatok belőle...

Milyen termékeket ajánlanátok, illetve azokat hol vehetném meg? Köszönöm!

2015. aug. 15. 16:48
 1/4 A kérdező kommentje:
*Sampont. elnézést
2015. aug. 15. 17:15
 2/4 anonim válasza:

Szia! Az én bőröm is zsíros, alapozóból is és púderből is Essence-t használok. A púder neve all-in-one BB cream. Szépen fed de pár óra múlva csillog a bőröm. Erre vettem az Essence all about matt fixing compact púderjét és valami eszméletlen jó! A nap végére sem csillog át a bőröm! Nekem ennek a kettőnek a kombója vált be:)

A hajammal is ugyanez a probléma, Head&Shoulders sampont, utána Garnier balzsamot használok és bevált:) Remélem segítettem.

2015. aug. 16. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Alapozóból semmi olcsót nem érdemes venni, mert egyszerűen tele vannak vacak összetevőkkel amitől még gázabb lesz a bőr és zsírosodik. Bourjois 123 alapozót ajánlom, az jó minőség közepes áron, jól fed, nem fénylik és tartós. Hozzá Catrice Camouflage korrektor. Púderre még nem volt szükségem ehhez az alapozóhoz.

Zsíros haj ellen fontos az egészséges életmód is, meg a megfelelő termékek, szilikonmentes sampon, pl Balea koffeines. Hajvégeket ne samponozz sose, oda csak balzsam kerüljön ami pedig hajtövekre ne. Használj vaddisznósörte hajkefét, hogy ne károsítsd a hajad fésülködés közben sem. És meleg levegővel ne szárítsd, ne vasald meg semmi ilyesmi.

2015. aug. 17. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez van. Nekem ráadásul nagyon fehér is a bőröm, szóval mégnehezebb dolgom van. Alapozót karaja italy photo finish nevűt használok, és valami csodálatos. Púderből is ugyanezt a márkát. Nem olcsó, de megéri. Samponból Head & shoulderst használok, és az is nagyon jó. Szerintem balzsamot ne használj, az zsírosít. Meg lehet kapni száraz sampont is, ( TONI&GUY Glamour, sky high volume), amit akkor teszel fel, amikor kicsit már zsíros a hajad. Olyan, mint egy hajlakk, én nagyon szeretem.
2015. szept. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!