Ma megyek strandra. Es van ket pattanas az orromnal. Baj lenne ha raknek ra egy kis alapozot v korrektort? Melyik jobb? Konnyen lejon a vizbe?
Figyelt kérdés
Napozni nem akarok.Semmi más festeket.Es csak erre a kettore.
Az alapozom neve:essence soft touch mouse (ha ismerne,hasznalna valaki)
2015. júl. 2. 09:12
1/5 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de előbb utóbb le fog jönni. A korrektor jobb rá.
2/5 anonim válasza:
Bajnak nem baj, bár le fog jönni. A korrektor zsírosabb-olajosabb, az talán nem. Amúgy senki se fogja a pattit nézni, hidd el. :)
3/5 anonim válasza:
Tök felesleges. Ráadásul az Essence egy drogéria alsó kategóriás cucc, ami nem vízálló (ha van is egyáltalán vízálló alapozó, az ennél min. 10-20x drágább)...
nem fog senki sem kinevetni azért, mert van 2 db pattanásod...
4/5 anonim válasza:
Nekem meg kb 20 pattanásom van, az sem érdekel senkit soha. Nem értem mi a gondod 2 pattanással. Örülj hogy csak annyi van, észre sem veszi senki. Én nem ajánlom a kencéket, mert nap azért mindenképp érni fog ha vízben leszel és a korrektor alatt a bőr nem barnul, körülötte viszont igen... nem lenne szerencsés dolog.
5/5 anonim válasza:
Felesleges. Ha strandra mész, akkor semmit az ég világon ne kenj magadra. Ha meleg van úgyis elkenődne, lejönne. Feküdj ki a napra és az majd leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!