Valami bevállt módszer pattanásos bőrre?
Tudom rengetek ilyen kérdés van ezen az oldalon,de vannak már régik és nem tudom,hogy most miket lehetne használni. Nem szeretnék alapozni,sőt nem is szoktam sminkelni sem,viszont kicsit csúnya a bőröm. Sajnos genetikai,apa annak idején még kozmetikushoz is járt. Tehát valami természetes dolgot keresek hallottam ilyen szappanokról.Amúgy elég miteszeres az orrom azt is szeretném eltüntetni ha lehet ilyet.
Köszönöm a válaszokat.
16/l
Bha krémek jók, mitesszereket eltünteti, pattanások ellen is hatásos. De elég drága.
Ha nincs pénz akkor marad a régi módszer: mitesszerek ellen kamillás gőzölés, nyomkodás rendszeresen, tiszta kézzel.
Ha tágak a pórusaid akkor kávés bőrradírozás is elég lehet, ehhez csak őrölt kávé kell, esetleg ha méz is van otthon akkor keverd abba és radírozz, majd pakolásként pár percre hagyd is fent, a méz jó pattanások ellen, mert gyulladáscsökkentő.
Igen már gondolkoztam azon,hogy elmenjek egy bőrgyógyászhoz.
Lehet hogy hülyén hangzik, de ott mit csinálnak? És ugye az ingyenes?
Differin krém
Este bekened az éjszaka alatta míg alszol beszívódik reggel micellás vízzel töröld le az arcom,utána hidratálj(Effaclar duo +,nekem az vált be) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!