Hogy használjam hatékonyan a hajszínezőt?
Figyelt kérdés
Elég sötét hajam van, lila ombre frizurát szerettem volna, de még nem volt festve a hajam, tehát úgy döntöttem, mielőtt befestetem kipróbálom a hajszínezőt. Meg is rendeltem, be is kentem, rajta hagytam 20 percig (leírás szerint), majd kiöblítettem, de még egy kis lila árnyalat se mutatkozott. Mielőtt megkérem a fodrászomat, hogy fesse be, esetleg lenne-e valami tanácsotok, hogy hatékonyan hogyan tudnám hajszínezővel elérni a kívánt hatást? (egyébként tudom, hogy sötét hajra sehogy se lesz vibráló lila, nem is ez a cél)2015. aug. 9. 19:53
1/7 anonim válasza:
Milyen hajszínezőt használtál? Nem mind egyforma...
3/7 anonim válasza:
Ha sötét a hajad akkor semmi haszna nem lesz.
4/7 anonim válasza:
Hát igen, sötét hajon nem fogja meg. Ilyenkor ki kell szedni a színét és aztán befesteni, de az meg sok idő is és tönkre teszi teljesen a hajat.
5/7 anonim válasza:
Először a hajat le kell szívatni, legalább egy kicsit. Anélkül nem fog látszani rajta a lila.
6/7 anonim válasza:
Nem teszi tönkre a hajat a leszívás, csak ha ügyetlen fodrászhoz mész és utána nem ápolod megfelelően. (Nem, a gliss kur meg ezek nem alkalmasak erre..)
7/7 anonim válasza:
Az előzőeknek igaza van, és még kiegészíteném: ha lila ombrét akarsz, készülj fel rá, hogy kb. két hétnél tovább nem tart. Ez (is) az a szín, ami nagyon gyorsan fakul, megváltozik, is ha tartós változatot szeretne valaki, rendszeresen (és gyakran) utána kell színezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!