Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy használjam az önbarnítót?

Hogy használjam az önbarnítót?

Figyelt kérdés

Sajnos idén nyáron se tudtam érdemben napozni, viszont 1 hét múlva nyaralni megyek, és nem akarok "parasztbarna lenni".Jó ötlet lenne, ha 2 nap bőrradír után önbarnítót használnék?Az a helyzet, hogy enyhén szőrös a mellem és a hasam.Szőrtelenítsek az önbarnító előtt, vagy maradhat.Nem szeretnék szőrteleníteni, de ha nincs más megoldás, bevállalom.Köszönöm a válaszokat :)

18/F

2015. júl. 31. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Na sajnáld, hogy nem tudtál napozni, mert iszonyú káros még erős naptejjel is. Én szőrös bőrön még nem próbáltam, szerintem először próbáld ki egy kis helyen, ahol szőrös vagy, de nem látszik, ha ott kicsit barnább vagy, pl. a hasadon...és ha nem gáz, akkor utána mehet egész testre.
2015. júl. 31. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne radírozd magad, mert úgy garantáltan tiszta foltos leszel. Bátor dolog csak így venni és használni (vagy használtál már?), egyenletesen kend, mert foltos leszel. Szőrös bőrre is lehet, miért ne lehetne, a bőrödbe fog felszívódni, hova máshova.
2015. aug. 2. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Melyik önbarnítót használod? A Baleának van kedvező áron férfiaknak szánt önbarntója. Igaz, arcra van. Szerintem még menj be egy szoláriumba és kérdezd meg, milyet árulnak, amely férfiaknak való.

Egyszer használtam egy spray önbarntót, ami elég hatékony volt. Kb. 2-3 óra hossza alatt alakult ki a szín. Igaz, addig még leülni sem lehetett, mert zsíros hatása volt a bőrnek. Nem volt kellemes illata.

Ha önbarnítóval barnulsz, az még nem jelenti azt, hogy nem fog megégetni a nap. A napon nagyon óvatosnak kell lenni, mert ez a barna szín egyfesték.

Vannak kozmetikusok, akik az egész teste befújják egy barna festékkel. Ennek hatása kb. 1 hét, mert utána lekophat. A testépítőket is ilyennel fújják le versenyek előtt.

2015. aug. 2. 16:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld :) nekem csak egy pár napra kéne szép barnának lenni, ezért gondolkozok az önbarnítón, de lehet, hogy 2-3 szoli lesz belőle, még nem tudom :)Akinek van még tapasztalata, jöhet, mennek a +ok, ha hasznos a válasz :)
2015. aug. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!