Hogy használjam az önbarnítót?
Sajnos idén nyáron se tudtam érdemben napozni, viszont 1 hét múlva nyaralni megyek, és nem akarok "parasztbarna lenni".Jó ötlet lenne, ha 2 nap bőrradír után önbarnítót használnék?Az a helyzet, hogy enyhén szőrös a mellem és a hasam.Szőrtelenítsek az önbarnító előtt, vagy maradhat.Nem szeretnék szőrteleníteni, de ha nincs más megoldás, bevállalom.Köszönöm a válaszokat :)
18/F
Melyik önbarnítót használod? A Baleának van kedvező áron férfiaknak szánt önbarntója. Igaz, arcra van. Szerintem még menj be egy szoláriumba és kérdezd meg, milyet árulnak, amely férfiaknak való.
Egyszer használtam egy spray önbarntót, ami elég hatékony volt. Kb. 2-3 óra hossza alatt alakult ki a szín. Igaz, addig még leülni sem lehetett, mert zsíros hatása volt a bőrnek. Nem volt kellemes illata.
Ha önbarnítóval barnulsz, az még nem jelenti azt, hogy nem fog megégetni a nap. A napon nagyon óvatosnak kell lenni, mert ez a barna szín egyfesték.
Vannak kozmetikusok, akik az egész teste befújják egy barna festékkel. Ennek hatása kb. 1 hét, mert utána lekophat. A testépítőket is ilyennel fújják le versenyek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!