A barátnőmmel szeretnénk beülni a szoliba, de egyikünk sem volt még. Az lenne a kérdésem, hogy nekünk kell beállítani milyen gombok vannak vagy ha pl fekvőszolit szeretnék csak csukjam le? És mikor kész vagyok csak lökjem fel?
#Szoláriu
2015. jún. 4. 14:01
1/7 anonim válasza:
Van zsetonos és van olyan,amit a szoláriumban dolgozó hölgy állít be.
Bemész és megkérdi hány percet szeretnél.Én maximum 7 percet mennék a helyetekbe így első alkalomra. Mondani fogja, hogy zsetont ad, vagy ő állítja be.
Ha zsetont kapsz,akkor a zsetont bedobod a szoligépbe,van rajta zsetonos lyuk és befekszel,lesz egy start gomb a gépen belül v kívül. De kérdezd meg nyugodtan a dolgozó hölgyet előtte, hogy működik a gép .)
2015. jún. 4. 14:06
2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Nemakarok benazni, az olyan ciki. Remelem menni fog elsore is.
2015. jún. 4. 14:14
3/7 anonim válasza:
Ne menjetek szoliba, tönkreteszitek csak vele a bőrötöket, és ronda sárgás színetek lesz, ha hajlamos vagy rá akkor pöttyös is leszel, ami el sem múlik majd soha.
Süt kint a nap, inkább valahova feküdjetek ki egy órára, persze oda is csak megfelelő fényvédő mellett. Másképp a nap is csak árt.
2015. jún. 4. 14:22
4/7 A kérdező kommentje:
Probaltam a barnito kremet, de foltos lettem tole es a napozassal az a bajom hogy a bikini alatt feher maradok.
2015. jún. 4. 15:28
5/7 anonim válasza:
Hogyan hasznald? Esszel :)
Elso korben menj be, maximum 6 percre. Vagy ott a csajoktol, vagy dm/tesco vagy akarhol vegyel szolikremet. Dm-es szoli sprayt ne vedd meg!
Allo szoliba kerjetek magatokat, kend be magad, allj be csukd be az ajtot es kesz is. Ahova en jarok az 8p utan magatol elindul, viszont siman inditjak a szolit, be megyek es a Start gombot nyomom meg. Kb. 2 honapja szolizok, es gyonyoru a szinem :) De mar nem megyek tobbet, itt a napocska :)
2015. jún. 4. 15:53
6/7 anonim válasza:
Válasszátok ki melyikbe akartok menni (fekvő pihentetőbb, viszont az álló higénikusabb). Természetesen magatokra zárjátok az ajtót. Általában nem ti üzemelitek a gépet, hanem bekapcsolják egy időintervallumra. Bent olyan dolgokat tudsz szabályozni, hogy hangerő, meg ventilátor erőssége stb. Nekem az arcom volt eszméletlenül ragyás, párszor befeküdtem, már majdnem el is múlt. Azokra meg ne hallgass, akik szerint a szolárium káros. Ők vagy olyan bőrrel szoláriumoztak, amivel tilos (szeplős falfehér), vagy egyszerűen bedőlnek a bulvár hülyeségeinek. Ma a szolárium gépek teljesen biztonságosak, főleg amióta bevezették az EU 0,3-at. Kifejezetten ajánlom télen is, jó D-vitaminnak. Mindent persze módjával, a hangsúly a fokozatosságon van. Amikor kész vagy, simán kinyitod és kész. Ha bármi kérdésed van még, nyugodtan kérdezd meg a szoliban a csajszit, szívesen segíteni fog. :) Remélem hogy segíthettem
2015. jún. 4. 22:55
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kommenteket. Ma beultunk 6perce fekvoszoliba es semmi baj nem vol, meg kerdeznem sem kellett. Azthittem nehezebb. Jarni fogok ezentul, de csak mertekkel. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!