Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran használjam a...

Milyen gyakran használjam a szoláriumot?

Figyelt kérdés
Nagyon fehérbőrű vagyok és érzékeny is a böröm, de elakarok menni szolizni egy kicsit, hogy legyen egy kis színem nyárra.
2012. jan. 18. 09:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Heti 1x menj. Elején csak pár perccel kezdj 5-6 perc pl., kb. egy-két hétig még ezen a percfokozaton maradsz, aztán szépen növelheted 1-2 percekkel. Tavasz végére, Nyár elejére már nagyon jó színed lesz..:)

Mindenki így kezdi, de nekem mondjuk ez a módszer nem válik be, mert nagyon nehezen barnul a bőröm... Nekem első alkalommal helyből 8 perc, akkor 1-2 napig piros vagyok, aztán bebarnul. Aztán 2. alkalom 10 p, és csak este vagyok piros egy kicsit, és utána már nagyon szépen barnulok, de ezt nem ajánlom neked, nálam működik.. persze testápolózom magam rendszeresen szoli után pár órával.

2012. jan. 18. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Én megvártam a nyarat, akkor jól lebarnultam és szeptembertől kezdve jártam minden héten 1X 12percre decemberig.Most már csak elvétve járok.
2012. jan. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!