Hogyan használjam az arcmaszkot?
Egy arcmaszktól semmi változás nem fog történni, a pattanások oka belül van, szóval amit be kell tartanod az egészséges életmód. Normális kaják, nem cukros, nem fűszeres, nem gyorskaják meg csipsz, de tejtermék is okozhat pattanásokat. Cukros üdítők meg főleg... helyette normálisan kell étkezni és sok vizet inni.
Az avonosoknak meg sose higgy. Azaz arcmaszk lehetne jó is, ha nem lenne tele színezékkel és illatanyaggal, ami irritál és nem jó a bőrnek. Kb minden avon termék ezekkel van tele.
Ha valami kencét akarsz akkor bioboltban keresd, agyagpakolás, teafaolaj, fekete szappan, kecsketejes szappan, tengeri só arcradírnak, és a sima méz is jó pattanások elmulasztására.
Szóval akkor most ezt feleslegesen vettem meg?És még az a furcsa h a azt mondták h 15perc mlva lelehet húzni
erre nekem még 1óra után is folyékony volt.
És a fogkrém?halottam h azt is lehet rákenni
Először is az arcmaszk önmagában valóban nem hiszem hogy sokat javít a helyzeteden! Valóban az életmód, az ételek sokat ronthatnak a problémádon, de mivel mindenkinek más a bőrtípusa így a problémái is, van aki ehet bármit és nem lesznek pattanásai, van akinek 1 zacskó szotyitól másnapra tele lesz az arca!
Az avonos termékek semmivel se rosszabbak mint a többi márka termékei! Ha ismered az arctisztítás lépéseit akkor alkalmazd: tisztít, tonizál, hidratál!
Ha már avonnál járunk akkor nézzd meg a Clearskin termékeit, ott találsz magadnak arctisztító habot, amivel reggel este az arcodat letudod tisztítani, majd utána következzen egy tonizálás, hogy visszaállítsd a bőröd pH értékét, majd hidratálj!
Hetente 1-1 alkalommal pedig hazsnálhatsz még arcradírt illetve arcmaszkot!
Ezek együttes használatával (és természetesen ez lehet más márka is nem csak avon) 1-2 héten belül látni fogsz eredményt!
"És a fogkrém?halottam h azt is lehet rákenni"
szart is lehet rá kenni csak semmit sem segít. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!