Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan használjam az arcmaszkot?

Tele kérdése:

Hogyan használjam az arcmaszkot?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem hogy van rajtam elég sok kicsi pattanás.Ballagáskor rengeteg volt rajtam,sokszor piszkáltak miatta.Nyáron elmltak nagyjából.Most kezdenek megint elöjönni és egy avonos ajánlott egy avon planet spa krémet(arcmaszkot)hogy ez hamar eltünteti.Nos ezt szeretném megkérdezni hogy ezt hány naponként hogyan mennyi ideig kell kenni és hogy mire elkezdődik az iskola elmúlnak-e naggyából hogy ne úgy kezdjem az iskolát hogy azt gondolják hogy megérkezett egy pattanásos gyerek.

2015. aug. 4. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy arcmaszktól semmi változás nem fog történni, a pattanások oka belül van, szóval amit be kell tartanod az egészséges életmód. Normális kaják, nem cukros, nem fűszeres, nem gyorskaják meg csipsz, de tejtermék is okozhat pattanásokat. Cukros üdítők meg főleg... helyette normálisan kell étkezni és sok vizet inni.

Az avonosoknak meg sose higgy. Azaz arcmaszk lehetne jó is, ha nem lenne tele színezékkel és illatanyaggal, ami irritál és nem jó a bőrnek. Kb minden avon termék ezekkel van tele.

Ha valami kencét akarsz akkor bioboltban keresd, agyagpakolás, teafaolaj, fekete szappan, kecsketejes szappan, tengeri só arcradírnak, és a sima méz is jó pattanások elmulasztására.

2015. aug. 4. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Nézz arcmaszk recepteket a lukrécia kencéi oldalon.
2015. aug. 4. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Szóval akkor most ezt feleslegesen vettem meg?És még az a furcsa h a azt mondták h 15perc mlva lelehet húzni

erre nekem még 1óra után is folyékony volt.

És a fogkrém?halottam h azt is lehet rákenni

2015. aug. 4. 16:54
 4/9 A kérdező kommentje:
meg még azt nem értem hogy voltak osztálytársak akik 14évesen kocsmáztak csipszem meg energiaitalon éltek rajtuk mért nincs pattanás?
2015. aug. 4. 16:55
 5/9 Timi179 ***** válasza:
70%

Először is az arcmaszk önmagában valóban nem hiszem hogy sokat javít a helyzeteden! Valóban az életmód, az ételek sokat ronthatnak a problémádon, de mivel mindenkinek más a bőrtípusa így a problémái is, van aki ehet bármit és nem lesznek pattanásai, van akinek 1 zacskó szotyitól másnapra tele lesz az arca!

Az avonos termékek semmivel se rosszabbak mint a többi márka termékei! Ha ismered az arctisztítás lépéseit akkor alkalmazd: tisztít, tonizál, hidratál!

Ha már avonnál járunk akkor nézzd meg a Clearskin termékeit, ott találsz magadnak arctisztító habot, amivel reggel este az arcodat letudod tisztítani, majd utána következzen egy tonizálás, hogy visszaállítsd a bőröd pH értékét, majd hidratálj!

Hetente 1-1 alkalommal pedig hazsnálhatsz még arcradírt illetve arcmaszkot!

Ezek együttes használatával (és természetesen ez lehet más márka is nem csak avon) 1-2 héten belül látni fogsz eredményt!

2015. aug. 6. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

"És a fogkrém?halottam h azt is lehet rákenni"

szart is lehet rá kenni csak semmit sem segít. XD

2015. aug. 7. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Nekem is hasonló a problémám van, mint Neked, azzal a különbséggel, hogy én nyáron a melegtől még jobban kipattogok. :/ Az én megoldásom a problémára az új AVONos Nutra Effects termékcsalád habzó arclemosója, tonikja és a hozzá tartozó zöld krém. Csak ajánlani tudom, nagyon szépen elmúlnak tőle a patik! ;) Írj privátban, ha még kérdésed lenne. Tanácsadónő vagyok. :)
2015. aug. 7. 16:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépe a tanácsokat egy még érdekelne,mégpedig az hogy olvastam ezt a tojásfehérjét hogy ha felverem kicsit habosra az is jó rá érdekelne a véleményetek hogy például ha egy két tojás fehérjét felverek kicsit abosra és rákenem rajtahagyom éjszaka az segit valamit?mert a neten azt irja h 1nap eltávolitsa de ezt nem hiszem.
2015. aug. 9. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok tanácsot eddig minden este kentem az arcom fogkrémmel,tojás fehérjével,meg amiket találtam a neten de tegnap már feladtam nem kentem semmivel és mintha mára valamennyivel kevesebb lenne ezért megpróbálok nem inni szénsavas-cukros ditöket hanem inkább több vizet meg nem eszek sok édességet és megpróbálom nem kenni semmivel de már észrevettem ez az egy éjszaka alatt hogy nem kentem egy fokkal jobb már nem tünök pattanás betegnek hát meglássuk nem kenem magam hátha jobb lessz.
2015. aug. 15. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!