Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti már próbáltátok a zselatin+...

Ti már próbáltátok a zselatin+tejes miteszer eltávolító arcmaszkot?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE

Én most fogom kipróbálni, a mellkasomon rengeteg mitesszer van, lehet oda is felkenem. :D

2015. júl. 1. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem probaltam meg, de en is kivancsi vagyok ra, varom en is a valaszokat :D
2015. júl. 1. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
A szaga olyan undorító volt, hogy majdnem odahánytam. A hatása meg kb semmi. Lehet én rontottam el valamit, de többet nem kísérleteztem, inkább veszek pár száz forintért valami maszkot vagy tapaszt a boltban. :D De mitesszerek ellen úgyis csak a kozmetikus ér valamit.
2015. júl. 1. 13:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, próbáltam már, persze akinek nem tág pórusú alapból a bőre annak először is gőzölnie kell a bőrét. De ez így van a bolti cuccnál is.

Mostanság már inkább bha krémeket használok, az a legegyszerűbb módszer mitesszerek ellen. És még mindig olcsóbb mint kozmetikushoz járni.

2015. júl. 1. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Na, felkentem, és most várok... A videókban mind elmondták, hogy miután kivesszük a mikróból a cuccot, kicsit várjunk, hogy lehűljön, én csak forgattam a szemem, erre persze sikerült szépen megégetnem az ujjamat és a homlokot is. :DDD Kíváncsi vagyok, mit szed majd ki, előtte csak megmostam az arcomat, mert most nem volt kedvem gőzölgetni. egy réteg zselatint kentem fel, majd egy réteg papírzsepi, utána még egy réteg zselatin és még egy réteg papírzsepi. A zsepiket szétszedtem a legvékonyabb rétegre.
2015. júl. 1. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Leszedtem, jobban működött, mint vártam. A homlokomra és az orromra kentem fel, a homlokomról nem szedett ki sok dolgot, de az orromból rengeteg undorító cucc jött ki, tele volt a zsebkendő kis pontokkal, úgyhogy meg vagyok elégedve vele. Most a mellkasomra is felkentem, de sajnos túl hígra sikerült ez a keverék, így valószínű nem fog működni, úgyhogy este majd megismétlem ezen a területen. :/
2015. júl. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!