Kipróbáltam egy pattanásleszárító tapaszt a dm-ből az volt ráírva hogy 8-10 órán át kel rajta hagyni. Történik valami bajom ha véletlenül nem ébredek föl és több ideig marad rajtam?
Én nem pattanásleszárítót használtam, hanem miteszer tapaszt, vagy hogy mondjákot. Azt csak 10-15 percig kellett rajta hagynom, de nem használt semmit. Egyébként nézz szét a neten,de szerintem kelj fel olyan reggel 10 körül és úgy nem esik hajnalra mikorra le kell venned.:D
Pattanásleszárítót mondom még nem próbáltam, de szerintem felesleges ilyesmiket használni csak tisztítsd az arcodat minden este és jó lesz. :) én régebben elkövettem ezt a hibát, hogy mindent rákentem és ráraktam és nagyon csúnya lett a bőröm. Bár, ez is különböző, hogy kinek milyen a bőre.:/
Pattanásleszárító tapasz?
Nem a kis fekete miteszerekre gondolsz? Arra vannak tudtommal ilyenek.
De pattanásra én anno valami pici kenőcsöt használtam,az orvosom írta fel sajnos már nem emlékszem a nevére,de azt hiszem 2-3000 Ft volt és pár nap alatt már jelentősen változott a helyzet.:)
A kis tapaszok szerintem nem ennyire jók a pattanásra,esetleg ha nagyon sokat használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!