Melyik a legjobb fekete hajfesték? Elég sokat kipróbáltam de hamar kikoptak. Illetve milyen szert/gyógyszert tudtok amitől nem fog hullani a hajam? Köszönööm
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 19:15
1/3 anonim válasza:
Jó kérdés, én is ezzel küzdök.
Ami eddig nem vált be:
Alfaparf
L'oreal
Inoa
Majirel
Diapason
Lisap
Wella
Kallos
És a drogériás festékek.
2/3 anonim válasza:
Ha hullik a hajad akkor ne fesd feketével, mivel attól hullik valószínűleg és ezen semmilyen gyógyszer nem segít. A sötétbarna jó választás helyette. Abban nincs fekete színanyag, szóval nem olyan káros, és feketének látszik az is.
Bármelyik fodrászkellékes festék jó választás lehet. Berrywell, Lakmé, Alfaparf, Indola.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :) én garniert használok hamar kikopik :( akkor fodrászkellékesnél veszek
2015. ápr. 5. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!