Festett vörösek, strandolni hogyan lehet ezzel a hajszínnel?
Figyelt kérdés
Mi a helyzet a strandon? Mit kezdtek a hajatokkal hogy ne kopjon? Nekem ráadásul szőkített alapon lenne a rézvörös, az még jobban kopik. De imádok strandolni, úszni, csúszdázni... de hogy óvjam a hajszínem ott? Nem akarok nyugdíjasként a medence szélén ülni mint sokan... D:2015. júl. 28. 15:41
1/2 anonim válasza:
Az erős napsütés jól kifakítja a festett hajat. Legjobb kalappal-kendővel-sapkával védeni, ez a tuti. Ha ez a megoldás nem jön be, akkor használj direkt festett hajra való sampont, balzsamot, ezek segítenek valamit, de persze csodák nincsenek. Én még olyat nem láttam, hogy egy ilyen szín nem fakult semmit nyáron...
Lehet venni olyan hajban maradó balzsam sprayt, ami direkt a káros sugarak hatása ellen véd.
2/2 anonim válasza:
Nagyon kifakult a hajam. Élmény lesz megint elérni azt a színt amit szeretek :/
( Amúgy szőkésbarna alapon, szívás nélkül lettem egyre vörösebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!