Színezett hajjal strandolni?
Figyelt kérdés
Ha színezve van a hajam sötétbarnára, attól még strandolhatok? Nem akarok a vízben sötétbarnás festéknyomot hagyni magam után, de nem színeztem még sosem a hajam, egy lány mondta hogy neki konkrétan fekete a víz minden hajmosásnál ha színezi a haját.
Ezért gondolkodtam hogy be színezzem-e ha utána fogok strandra menni, és szeretném vízbe tenni a fejem is, vagy hagyjam?
2013. aug. 5. 20:01
1/3 anonim válasza:
Szerintem strandolás után színezd be. Ha a strand előtt csinálnád sokat kopna. Tegnap voltam én is strandon és mellettem a nőnek szó szerint csöpögött a vörös szín le a hajáról...
2/3 anonim válasza:
Hát ez a festéktől is függ. Nekem mikor szőke volt a hajam, akkor nem kopott, a víz a medencébe még jobban világosította!:D Amúgy fekete hajjal is voltam strandon, én húztam magam után festéknyomokat.:D
3/3 anonim válasza:
Szerintem is utána színezd be. Nekem márkától függ, a pirosommal mindne hajmosásnál színes volt a víz, a kékem egy mosásig csöpög, tegnap voltam vele strandon, nem színeztem be semmit, még a kezemet se- a két színező két külön márka, és csak közepesen tartós, színes cuccok. Ha lehet, akkor én várnék vele strand utánig, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!