Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfánkkal készült konttyal...

Hajfánkkal készült konttyal érdemes strandolni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Gondoltam jó lenne, mert a copf folyton csak szétcsúszik, de félek, hogy nagyon megszívná vízzel magát a hajfánk, másfajta kontyot meg nem próbáltam még csinálni.
2014. jún. 25. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
NYUGODTAN MEHETSZ UGY, SOKAN JÁRNAK HAJFÁNKKAL STRANDRA.
2014. jún. 25. 17:35
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. jún. 25. 18:49
 3/9 A kérdező kommentje:
írjatok még tapasztalatot ha van, ne csak leszavazzatok
2014. jún. 26. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindig kibomlott a hajfánk a hajamból ha jól megázott :/ szerintem előnyösebb csak simán lófarokban hordani a hajat a strandon, mert a hajfánkot visszatenni sokkal macerásabb, mint ha csak összefognád :-) Persze mehetsz nyugodtan kontyban is, csak akkor szerintem jobban oda kell majd figyelned, hogy szét ne csússzon.
2014. júl. 2. 00:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nagyon hosszú a hajad, akkor talán bírná a hajfánk. De egy sima copf is nagyon jól teszi a dolgát, főleg ha ugráltok a medencébe, csúszdáztok stb, stb. szóval ha jól szórakoztok és nem csak ültök a medence szélén.:)
2014. júl. 2. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:
a hajfánk nekem szét szokott esni ha vizes lesz...szerintem csak simán kösd össze a kajad fent, tekerd meg, és csavard a copf körül es csatold el:)
2014. júl. 2. 02:32
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem is csináld azt, amit az előttem lévő mond, esetleg még fond be, a fonás elég masszív tud lenni
2014. júl. 2. 10:02
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne egyszer én is hajfánkkal menttem strandra és nem lett jo vége szerintem nyitva se hadd mert ki tudja milyen tettvesek vannak ott szerintem egy egyszerü fonás vagy egy kis cof vagy vallami ilyesmi
2014. júl. 2. 10:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. júl. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!