Hab állagú tartós hajfestéket érdemes venni, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 18:52
1/3 anonim válasza:
igen érdemes.ugyanolyan tartós és nagyon egyszerű a használata :)
2/3 anonim válasza:
Még nem használtam ilyen hajfestéket, viszont én a "normál" hajfestéket is ugyanúgy, kézzel szoktam felkenni a hajamra, nem vesződöm az ecsettel. Nekem mondjuk rövid a hajam, de barátnőmnek derékig érő van, és ő is mindig kézzel viszi föl. Ha odafigyelek, csöpögni sem szokott. Szóval nem igazán látom értelmét ezeknek, ráadásul drágábbak is.
3/3 anonim válasza:
nekem sokkal jobban kiszárította a hajam, ráadásul nem is olyan lett a színeredmény, ami rá volt írva (világos aranyszőke), hanem ilyen matt drapp szarság :D a gyöngyszőkének gyönyörű a fénye, de nekem egyértelműen szar állaga lesz tőle a hajamnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!