Világosszőke hajhoz világosbarna szemöldök? Nagyon ciki lenne?
Sziasztok!
Nyáron szeretném igazán világos szőkére (de azért nem fehérre) festetni a hajamat, csak az a baj, hogy a szemöldököm barna. Nem sötétbarna szerencsére, inkább világos, de azért szőke hajhoz nem biztos hogy illik.
Most sötétbarna a hajam egyébként. A szemem is barna, a bőröm viszont világos.
Van erre vmi tippetek, vagy az sem nagy gond, ha úgy hagyom?
Köszi. 15L
Sokaknak eleve sötétebb a szemöldökük, mint a hajuk, mármint eredetileg is. Sajnos nekem is, de sötétebbre így nyugodtan festhetem a hajamat.
Szerintem néhány árnyalatnyi eltérés nem ciki, de ha zavar, kérdezz rá kozmetikusnál, vagy fodrásznál, hogy mi a teendő :)
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam! :)
Amúgy az jutott eszembe, hogy festés helyett csak ritkíttatom a szemöldökömet... Szerintetek milyen lenne? Használna valamit?
Ha kiszeded szép vékonyra, amilyen illik az arcformádhoz, vagy kozmetikus kiszedi, akkor szerintem jól állna ehhez a szőke hajszínhez.
Ha nem szedeted ki, akkor viszont érdeklődj a szemöldökfestésről. Általában külön festékkel csinálják, mint a hajfestést, de ezt írták már feljebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!