Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világosszőke hajhoz világosbar...

Világosszőke hajhoz világosbarna szemöldök? Nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyáron szeretném igazán világos szőkére (de azért nem fehérre) festetni a hajamat, csak az a baj, hogy a szemöldököm barna. Nem sötétbarna szerencsére, inkább világos, de azért szőke hajhoz nem biztos hogy illik.

Most sötétbarna a hajam egyébként. A szemem is barna, a bőröm viszont világos.

Van erre vmi tippetek, vagy az sem nagy gond, ha úgy hagyom?

Köszi. 15L

2010. márc. 6. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is világos szőke vagyok,és a szemöldököm barna,de mindenképpen világosíttatni szeretném én is,mert elég hülyén néz ki a szőke haj,és a sötét szemöldök:S Szerintem a szemöldököd is világosíttasd ki,ha befesteted a hajad!!
2010. márc. 6. 17:54
 2/10 A kérdező kommentje:
A szemöldök festése kb. mennyibe kerül, és milyen gyakran szükséges?
2010. márc. 6. 17:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ez jó kérdés,ezt én sem tudom,majd megkérdezem a fodrászomat,nekem ő fogja csinálni legközelebb. De biztos,hogy nem drága. Kozmetikusok is szokták csinálni,bár sokan azt csinálják,(igaz hogy nem a legjobb módszer),hogy azzal a festékkel festik a szemöldököt,amivel a hajat.
2010. márc. 6. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Sokaknak eleve sötétebb a szemöldökük, mint a hajuk, mármint eredetileg is. Sajnos nekem is, de sötétebbre így nyugodtan festhetem a hajamat.

Szerintem néhány árnyalatnyi eltérés nem ciki, de ha zavar, kérdezz rá kozmetikusnál, vagy fodrásznál, hogy mi a teendő :)

2010. ápr. 5. 00:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sötét a szemöldök akkor nem lesz gond.Világos hajhoz illik a világosbarna szemöldök.
2010. ápr. 5. 07:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam! :)

Amúgy az jutott eszembe, hogy festés helyett csak ritkíttatom a szemöldökömet... Szerintetek milyen lenne? Használna valamit?

2010. ápr. 5. 09:55
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

kb. ilyen színű hajat szeretnék...

[link]

a szemöldököm pedig kb. ilyen, csak nincs szépen kiszedve, és lehet hogy egy árnyalattal még világosabb.

:)

2010. ápr. 5. 10:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, a szemöldököm a jobb oldali, fentihez hasonló!
2010. ápr. 5. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha kiszeded szép vékonyra, amilyen illik az arcformádhoz, vagy kozmetikus kiszedi, akkor szerintem jól állna ehhez a szőke hajszínhez.

Ha nem szedeted ki, akkor viszont érdeklődj a szemöldökfestésről. Általában külön festékkel csinálják, mint a hajfestést, de ezt írták már feljebb. :)

2010. ápr. 5. 14:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából szivesebben szedetném, mint festetném, mert nekem a szemöldök festése elég... drasztikus. :) Majd mielőtt bármit is befestenék, megkérdezem a fodrászomat, vagy inkább egy kozmetikust. :)
2010. ápr. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!