Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan sampon illetve...

Van olyan sampon illetve borotvahab, amivel jól puhíthatom a hajam, mielőtt leborotválom?

Figyelt kérdés
Férfias kopaszodás miatt kell sajnos rendszeresen borotválni a fejem. Ahol viszont van hajam, ott olyan, mint mindig is volt: extrém vastag, és erős szálú, drótszerű. A borotva megugrik rajta. Nagyon nehéz, főleg a forgóknál simára gyalulni. Ezért kérdezem.

2015. júl. 26. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az arcszőrzet általában erősebb szálú, tehát én javasolnám azt, amit az arcodra használsz. Lehetőség még hozzáértő személyt megkérdezni(pl fodrászodat).
2015. júl. 27. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla, hogy lennének erre a célra ilyen termékek.

Azt javasolnám, ha van hajnyíró géped, akkor told le először nullásra, a hajad. Vagy ollóval vágd le jó rövidre Ezt követően vegyél meleg zuhanyt, és 10 percig puhítsd a fejbőrödet. Ha ez megtörtént, akkor kend be egyenletesen 2mm vastagon Gillette Gél borotvahabbal, és száll irányban jó éles borotvával borotváld le a fejedről, majd ellenkező irányban is végezd el a műveletet. Nagyon ne nyomd rá a borotvát, enged inkább, hogy az dolgozzon. Befejezésül öblítsd le hideg vízzel a fejedet mert, akkor a fejbőrön a pórusok jobban összehúzódnak. Végül kend be hidratáló krémmel azért hogy elkerüld, fejbőr kipattogzottságát. Háromnaponként ismételd meg a fejborotválást. Nekem bejött.

2015. júl. 27. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami puhítja a hajat az a hajbalzsam, pakolás, hajolaj (argán, kókuszolaj).
2015. júl. 27. 11:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. júl. 28. 01:54
 5/5 A kérdező kommentje:
mi az a pakolás (bocsánat, férfi vagyok)?
2015. júl. 28. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!