Szőke akarok lenni, de a szüleim nem engedik. Hogy ne legyen feltűnő a változás?
Nem akarlak a szüleid ellen uszítani, ezért tanácsot nem adok, de elmesélem a hugom történetét :)
18éves 14 évesen volt fülbevalója, de a jobboldalra akart nemsokkal az egyik lyuk felé még1et... nem engedték neki. Elment kilövette, 2-3 nap múlva anyámnak feltünt.. morgolódott, majd azt mondta: "Haragszom, bár tény, hogy még jól néz ki, de azért kapsz 1 hét szobafogságot :) puffogott még aznap és annyi.
Hajfestés ugyan ez volt. bár ő feketéből világosabb barnára húzta, csak feltűnt anyámnak... A válasz ugyan az volt :) Haragszom meg bla bla... de azért nem rossz, 1 hét szobafogság :DD
Mint mondtam tanácsot nem adok, hasznosítsd azt, amit ebből a történetből tanultál.
sok sikert :D
Lehet igazat mond a nővéred. Szőke hajam van(természetes), amit nyáron a nap még inkább kiszőkít. Többen mondták már, hogy biztos festetem, vagy melíroztatom, holott soha. Emelett göndör, amiről mindenki meg van győződve, hogy dauerolt.
Próbáld kamillateával öblíteni mosás után. Nekem a samponok sosem használtak. Kamaszkoromban piszkáltak a hosszú, göndör dús hajamért(akiknek 10 sorban 8 szál volt), ezért egyenesítő sampont használtam sikertelenül, hál'Istennek. Nekem a hajam a védjegyem, nagyon szeretem.
hát otthon ne fesd be szerintem. főleg ha még nem is volt soha festve a hajad. első alkalommal én is fodrászra bíztam.
a testvéred szerintem is kamuzik. nekem is sötétszőke hajam volt, de a nap csak annyira szívta ki, hogy azt a hatást keltette mintha melírozva lenne. nem szőkítette ki teljesen a hajam. :D
az a baj, hogy még nincs önálló kereseted. ha lenne, akkor nem lenne semmi probléma ugye.
ha ennyire szeretnéd, akkor menj el fodrászhoz, a szüleid meg majd megbarátkoznak vele. nem lesz az úgyse, hogy aztán nem engednek el fodrászhoz, és hagyják hogy ronda legyen a hajad. na meg a harag sem tart sokáig egy ilyen semmiség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!