Mit tudok tenni? Kikészít a hajam.
Az lenne a kerdesem hogy mit tudok tenni?
ha hajatmosok pl hetfo reggel akkor mar estere vagy masnapra tiszta zsor a hajam..semmilyen sampon nem jott be balea baba loreal garnier schwarzkopf nivea.. mar nem tudok egyszeruen mit csinalni..
bocsi ekezetert telorol irtam
13/L
meg annyi hogy kiprobaltam a ritkabban hajmosast volt hogy 3-4 napig vagy egy hetig nem mostam ea megmostam..masnapra megint full zsiros..
ha csak nem légkondiban ülsz egésznap,sajnos a meleg miatt jobban zsírosodik
hormonok az oka a zsírosodásnak,egyébként van mannaszappanos hajmosó,amit sokan dícsérnek
esetleg gyógyszertárban érdeklődj.
Én 18 éves vagyok, velem is ez van... "Kamaszkor", de meddig?
Amúgy én is kipróbáltam 1001 dolgot már.
Talán a wella-nak van egy samponja (nagy piros flakon) ami úgy ahogy segítet (hétfő reggel hajmosás, utána szerda reggel)
Illetve én hajpakolásnak csináltam ricinus olajat, akkor kibírt 3 napot is, viszont a babahajakkal harcot vívtam és abbahagytam.
En a Tony&Guy (nem emlkeszem a nevere asszem cleanse hair) samponjait hasznalom es nagyon szepen rendbetette a hajamat (elotte head n shoulders hasznaltam)
T-gel is jo zsiros hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!