Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok tenni? Kikészít a...

Mit tudok tenni? Kikészít a hajam.

Figyelt kérdés

Az lenne a kerdesem hogy mit tudok tenni?

ha hajatmosok pl hetfo reggel akkor mar estere vagy masnapra tiszta zsor a hajam..semmilyen sampon nem jott be balea baba loreal garnier schwarzkopf nivea.. mar nem tudok egyszeruen mit csinalni..

bocsi ekezetert telorol irtam

13/L

meg annyi hogy kiprobaltam a ritkabban hajmosast volt hogy 3-4 napig vagy egy hetig nem mostam ea megmostam..masnapra megint full zsiros..

2015. júl. 25. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:

ha csak nem légkondiban ülsz egésznap,sajnos a meleg miatt jobban zsírosodik

hormonok az oka a zsírosodásnak,egyébként van mannaszappanos hajmosó,amit sokan dícsérnek

esetleg gyógyszertárban érdeklődj.

2015. júl. 25. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, velem is ez van... "Kamaszkor", de meddig?

Amúgy én is kipróbáltam 1001 dolgot már.

Talán a wella-nak van egy samponja (nagy piros flakon) ami úgy ahogy segítet (hétfő reggel hajmosás, utána szerda reggel)

Illetve én hajpakolásnak csináltam ricinus olajat, akkor kibírt 3 napot is, viszont a babahajakkal harcot vívtam és abbahagytam.

2015. júl. 25. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:

En a Tony&Guy (nem emlkeszem a nevere asszem cleanse hair) samponjait hasznalom es nagyon szepen rendbetette a hajamat (elotte head n shoulders hasznaltam)

T-gel is jo zsiros hajra

2015. júl. 25. 15:04
 4/4 anonim válasza:
patikaba lehet olyan szareket venni amik jok a nagyon zsiros hajra vagy a boltokban is, de ha semmi sem valik be akkor el kene menned borgyogyaszhoz, hatha tud segiteni valamit:)
2015. aug. 15. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!