Haj olajozása zselé vagy hajhab helyett a haj jobban formázhatóságának érdekében?
Elég dús hajam van, korábban zseléztem a kívánt hajstílus fixálása érdekében, de a zselé nem vált be hosszú távon. Jelenleg habot használok hogy hátrafésüljem, és úgy is maradjon a hajam. A víz természetesen nem tartja meg a kívánt pozícióban (cukros/szappanos vízzel pedig kérlek ne gyertek most), hajlakkot pedig nem szeretnék ráfújni. A habbal csak annyi a bajom, hogy egy idő után attól is megkeményedik a hajam.
Olajat gondoltam rákenni, h azzal hátha nem keményedne meg, de a kívánt stílusban maradna. Vagy ez hülye gondolat volt? Milyen olajat ajánlotok? (Motorolaj és a többi vicces ajánlat nem érdekel. :D ) Google kidobott ricinus, kókusz, stb olajat, de nem vagyok jártas a témában. :D
Egy fiú.
vágasd le normális fazonra és ne kenj rá semmit!
az olaj meg rém undorítóan nézne ki
Néhány nőnemű ismerősöm ugyanezt mondogatja, de ez az én életem és én most a hosszú haj mellett döntöttem. :D
Várok még válaszokat!
Egy részben pont elkaptam, Richard olajat ken rá, neki attól áll így:
https://www.youtube.com/watch?v=VYQRPr3mGm0
Az aktuális részt nem tudom belinkelni, de aki ismeri a sorozatot, tudja miről beszélek.
Nem őt akarom majmolni, arról szó sincs! Csak elgondolkodtam az olajos dolgon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!