Miért nem áll be a hajam?
Figyelt kérdés
Úgy szoktam beállítani a hajamat hogy fel van állva de mostanában sosem marad úgy...most hajhabot használok régebben zselét használtam de utána olyan volt minthogyha korpás lennék.Egy kicsit már nagy is de még annyira nem hogy egyből lefelé simuljon....mást kéne rá használni vagy mi lehet a baj? Válaszokat előre is köszönöm!2015. márc. 11. 21:46
1/1 anonim válasza:
A hab nem igazan az ilyen frizurara valo az inkabb a "lenyalt"hajhoz jo,mert nincs akkora tartasa.
en zselezek,waxozok,es hat nekem is olyan mintha korpas lennek,de ennyit meger,2 naponta mosom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!