Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért korpásodik a hajam?

Miért korpásodik a hajam?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy 2 naponta mosom a hajam, és mégis korpásodik. Tudtok rá valami módszert hogy ne legyen ez? 18/F

2015. márc. 11. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Pontosan ez az oka .Mossad hetente egyszer,és akkor se fázzon meg a fejbőröd ,máris nem lesz korpás .
2015. márc. 11. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Sapkát hordj,ha zselézed,habozod,akkor mosd le 2-3naponta
2015. márc. 11. 20:20
 3/7 anonim válasza:
87%
Stresszes az életed? Lehet, hogy nagy rajtad a nyomás, ettől is kialakulhat a korpás fejbőr. Vagy megfázott, mert nem szárítottad meg alaposan.
2015. márc. 11. 21:02
 4/7 anonim válasza:
Szerintem sampontól is függ. Nekem is korpásodott vmikor, meg zsírosodott, meg mit tudom én, átváltottam szilikonmentesre, pl. Syoss, dmben is a rossmannban is van szilikonmentes sampon, most nem korpásodik, zsírosodik, de azért időnként viszket. Szóval, jobb lett mindenképp. Ne várj két nap alatt csodát, de ne is egy fél évet.
2015. márc. 13. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül 1 éve van ez. Sampont is váltottam, viszont azt a szilikonmenteset még nem próbáltam. A head&shoulders-t használom, de kb mintha semmit sem érne... Minél több időt várok a hajmosással, annál korpásabb és zsírosabb lesz. Megfázni nem hiszem hogy megfázik, mivel este mosom meg és akkor nem járok ki.
2015. márc. 15. 17:25
 6/7 anonim válasza:
Szerintem a H&S-t felejtsd el! Olvastam néhány kommentet róla, de elég is volt. Igaz, több illatváltozata van, lehet, vkinek a citromosat nem bírja a fejbőre és nem tud róla, miközben azt használja. Próbáld ki vmelyik szilikonmenteset, aztán hátha. De tényleg nem egy alkalomra, mert akkor semmit sem ér.
2015. ápr. 5. 17:40
 7/7 anonim válasza:
100%
Én pl a H&S-től még korpásabb voltam. A W&Go meg 2-3 napra eltüntette. A Bojtorján meg 3-4 napra. Nem normális sokat mosni a hajat. Ok, de muszáj ha korpás vagy már másnap és h nézel ki? Amerre mész havazik. Mindig este mosok én is hajat, bent vagyok, még ha meg sem szárítom, h fázhat meg a fejbőröm? Seh. Tegnap este mostam hajat és bojtorjánnal, de most meg már ma korpás vagyok. Száraz a fejbőröm. Így h menjek emberek közé? Nem vagyok stresszes, de majd ez miatt leszek az. A fejbőröm nem gombás, télen sapkát hordok és akkor is! Korpás a hajam és 3-4 naponta muszáj mosnom! Télen meg is szárítom! Időnként meg sampont kell váltani, mert megszokja a fejbőr. Pl most én jártam így a bojtorjánnal. Abból tudom amit fentebb írtam, h korpás vagyok mára. Most vlm más kell egy hónapig, aztán megint bojtorján. A Nizorálról meg annyit, h van akinek bejön és van akinek nem. Az egy nagyon erős sampon. Szóval havazni fog ma. Most ezért nem fogok ma megint hajat mosni!
2015. máj. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!