Miért korpásodik a hajam?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy 2 naponta mosom a hajam, és mégis korpásodik. Tudtok rá valami módszert hogy ne legyen ez? 18/F2015. márc. 11. 20:17
1/7 anonim válasza:
Pontosan ez az oka .Mossad hetente egyszer,és akkor se fázzon meg a fejbőröd ,máris nem lesz korpás .
2/7 anonim válasza:
Sapkát hordj,ha zselézed,habozod,akkor mosd le 2-3naponta
3/7 anonim válasza:
Stresszes az életed? Lehet, hogy nagy rajtad a nyomás, ettől is kialakulhat a korpás fejbőr. Vagy megfázott, mert nem szárítottad meg alaposan.
4/7 anonim válasza:
Szerintem sampontól is függ. Nekem is korpásodott vmikor, meg zsírosodott, meg mit tudom én, átváltottam szilikonmentesre, pl. Syoss, dmben is a rossmannban is van szilikonmentes sampon, most nem korpásodik, zsírosodik, de azért időnként viszket. Szóval, jobb lett mindenképp. Ne várj két nap alatt csodát, de ne is egy fél évet.
5/7 A kérdező kommentje:
Körülbelül 1 éve van ez. Sampont is váltottam, viszont azt a szilikonmenteset még nem próbáltam. A head&shoulders-t használom, de kb mintha semmit sem érne... Minél több időt várok a hajmosással, annál korpásabb és zsírosabb lesz. Megfázni nem hiszem hogy megfázik, mivel este mosom meg és akkor nem járok ki.
2015. márc. 15. 17:25
6/7 anonim válasza:
Szerintem a H&S-t felejtsd el! Olvastam néhány kommentet róla, de elég is volt. Igaz, több illatváltozata van, lehet, vkinek a citromosat nem bírja a fejbőre és nem tud róla, miközben azt használja. Próbáld ki vmelyik szilikonmenteset, aztán hátha. De tényleg nem egy alkalomra, mert akkor semmit sem ér.
7/7 anonim válasza:
Én pl a H&S-től még korpásabb voltam. A W&Go meg 2-3 napra eltüntette. A Bojtorján meg 3-4 napra. Nem normális sokat mosni a hajat. Ok, de muszáj ha korpás vagy már másnap és h nézel ki? Amerre mész havazik. Mindig este mosok én is hajat, bent vagyok, még ha meg sem szárítom, h fázhat meg a fejbőröm? Seh. Tegnap este mostam hajat és bojtorjánnal, de most meg már ma korpás vagyok. Száraz a fejbőröm. Így h menjek emberek közé? Nem vagyok stresszes, de majd ez miatt leszek az. A fejbőröm nem gombás, télen sapkát hordok és akkor is! Korpás a hajam és 3-4 naponta muszáj mosnom! Télen meg is szárítom! Időnként meg sampont kell váltani, mert megszokja a fejbőr. Pl most én jártam így a bojtorjánnal. Abból tudom amit fentebb írtam, h korpás vagyok mára. Most vlm más kell egy hónapig, aztán megint bojtorján. A Nizorálról meg annyit, h van akinek bejön és van akinek nem. Az egy nagyon erős sampon. Szóval havazni fog ma. Most ezért nem fogok ma megint hajat mosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!