Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell tudni a parókáról?

Mit kell tudni a parókáról?

Figyelt kérdés
Előnyei és hátrányai? Mostanában gondolkozom a parókában,mert sokat festettem a hajam az elmúlt 2 évben.Szőke voltam,majd kék,majd mindenféle,utána lett szürke hajam,majd vörös.És nemrég a vörösből csináltuk meg a mostani,platinaszőke hajam.3 hónap alatt értük el,mert vörös alatt pirosat kell érteni.Keresztanyám fodrász,ő csinálja a hajam.Azért váltogatom a hajam mert keresem a színem.És a feketét is szeretném kipróbálni de szerintem megőrülne.A hajam végét így is levágattam mert az tönkrement..ezért gondolkozom a parókán..nagyjából már utánanéztem de nem sok mindent találtam.Meg én még suliba járok,így egy tesiórán nem lenne necces?Fenn maradna egy rendes tesi órán például?Mit gondoltok.Egyébként állig érő hajam van.

2015. júl. 24. 17:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!