Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell tudni a prókáról?

Mit kell tudni a prókáról?

Figyelt kérdés
Előnyei és hátrányai? Mostanában gondolkozom a parókában,mert sokat festettem a hajam az elmúlt 2 évben.Szőke voltam,majd kék,majd mindenféle,utána lett szürke hajam,majd vörös.És nemrég a vörösből csináltuk meg a mostani,platinaszőke hajam.3 hónap alatt értük el,mert vörös alatt pirosat kell érteni.Keresztanyám fodrász,ő csinálja a hajam.Azért váltogatom a hajam mert keresem a színem.És a feketét is szeretném kipróbálni de szerintem megőrülne.A hajam végét így is levágattam mert az tönkrement..ezért gondolkozom a parókán..nagyjábl már utánanéztem de nem sok mindent találtam.Szerintetek?Egyébként állig érő hajam van.

2015. júl. 24. 10:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!