Miből lehet tudni, hogy egy naptej alatt lehet-e barnulni?
Figyelt kérdés
Valami összetevő vagy mitől függ ez? Mindig 50-eset használok, és szeretnék fehér maradni, tavaly ez nem sikerült, mert barnultam naptej alatt is sajnos. Előtte nem volt ilyen, de nem emlékszem miket használtam.2015. jún. 8. 18:47
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy kimész-e a napra vagy sem.
2/4 anonim válasza:
A naptejtől függetlenül ha napon vagy tartósan, fogsz barnulni.
3/4 A kérdező kommentje:
De ez nem egészen így van, minden nyáron kint vagyok, sokat nyaralok tóparton, de van naptej ami alatt semmit nem barnultam soha. A tavalyi naptejem volt csak a kivétel, az Hawaiian Tropic volt, az alatt lehet barnulni sajnos.
2015. jún. 8. 19:11
4/4 anonim válasza:
az tuti, hogy a hawaiian tropic barnít, pedig nem karotinos, nem önbarnítós. nem tudom pontosan, mitől barnít egy-egy naptej, mert a többség tényleg nem. nekem még csak a hawaiian tropic volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!