Csajok, akik otthon gyantáznak, ti intim részen is lebírjátok teljesen?
Eddig borotváltam a szőröm mindenhol, kivéve a hónaljam ott epilátort használok. Soha sem próbálkoztam még gyantázással, még kozmetikusnál sem jártam gyantáztatni, szégyenlős típus vagyok meg nekem sok lenne 3-4 hetente járni.
Szóval már régóta elegem van főleg így nyáron, hogy leborotválom pl. a lábam és másnap már borostás szúr is esetleg kipattog, megerősödött szőrről meg ne is beszéljünk.. Imádom ha csupasz puha a lábam és mindenhol. Párom meg imádja az intim területet csupaszon.
Régóta tervezem, hogy venni akarok Xepil gyantázó készletet, elég sok jó véleményt olvastam róla. Biztosan kell pár alkalom mire az ember belejön a használatába. Meg első alkalommal fáj leginkább ezt az epilátorral tapasztaltam. Azt azért használom csak a hónaljon, mert kis terület hamar meg van. Lábamon több óra és sosem sikerült teljesen kiszedni minden szálat. Gyanta meg egyszerre többet szed. Kar, láb oké, szeméremdomb is még talán, de pl. a szemérem ajkaknál, hüvely környékén és még lentebb az ánusznál lebírjátok? Nagyon érzékeny ott a bőr félnék, hogy leszakítaná a nagyajkam :DDD
Jesszus, mennyi szóismétlést írtam! :'D
(második voltam)
Köszönöm a válaszokat.
Nem igazán ismerem a gyantákat annyit, hogy van hideg gyanta amit pl. arcomon lévő szőrszálakra szoktam használni szemöldök, bajusz. Erről az x-epliesről olvasgattam, amihez egy gyanta parton van, lehet bele venni sok félét és elektromos melegítő van hozzá ami görgős és így nem túl sokat visz fel meg melegen tartja és felkenés után pedig papírral kell lehúzni.
Nekem ez a felkenős papír nélküli meleg gyanta kicsit ismeretlen meg nehezebbnek tűnik, félek, hogy megégetném magam vagy mint 14 évesen sikerült valami gyanta féleséget magamra kenni, ami istenért sem akart lejönni rólam, összevissza ragadt, szőrt viszont nem szedte ki azóta nem mertem használni ilyesmiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!