Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, akik otthon gyantáznak...

Csajok, akik otthon gyantáznak, ti intim részen is lebírjátok teljesen?

Figyelt kérdés

Eddig borotváltam a szőröm mindenhol, kivéve a hónaljam ott epilátort használok. Soha sem próbálkoztam még gyantázással, még kozmetikusnál sem jártam gyantáztatni, szégyenlős típus vagyok meg nekem sok lenne 3-4 hetente járni.

Szóval már régóta elegem van főleg így nyáron, hogy leborotválom pl. a lábam és másnap már borostás szúr is esetleg kipattog, megerősödött szőrről meg ne is beszéljünk.. Imádom ha csupasz puha a lábam és mindenhol. Párom meg imádja az intim területet csupaszon.

Régóta tervezem, hogy venni akarok Xepil gyantázó készletet, elég sok jó véleményt olvastam róla. Biztosan kell pár alkalom mire az ember belejön a használatába. Meg első alkalommal fáj leginkább ezt az epilátorral tapasztaltam. Azt azért használom csak a hónaljon, mert kis terület hamar meg van. Lábamon több óra és sosem sikerült teljesen kiszedni minden szálat. Gyanta meg egyszerre többet szed. Kar, láb oké, szeméremdomb is még talán, de pl. a szemérem ajkaknál, hüvely környékén és még lentebb az ánusznál lebírjátok? Nagyon érzékeny ott a bőr félnék, hogy leszakítaná a nagyajkam :DDD

2015. júl. 22. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Le bírom ott is, habár nem a legkönnyebb. És nem xepillel meg veettel mert azok semmire nem jók. Normális felkenős papír nélküli meleggyantát vegyél, olcsóbb is, hatásosabb is. Azt kicsi részletekben kell felkenni, úgy a legkönnyebb legyantázni, és persze a bőrt meg kell feszítened rendesen különben tele leszel véraláfutásokkal.
2015. júl. 22. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, le tudom szedni teljesen. Popónál nekem csak pár szál van, na azokkal nem szoktam szórakozni, azt inkább ott hagyom, de a többit simán le lehet szedni otthon is. Gondolom, popónál is le lehet szedni, de engem az a néhány szál nem érdekel. Amit meg nem szed le a gyanta, azt utána le tudod epilálni, addigra már annyira lezsibbad az egész, hogy szinte meg sem érzed :D
2015. júl. 22. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Jesszus, mennyi szóismétlést írtam! :'D

(második voltam)

2015. júl. 22. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem igazán ismerem a gyantákat annyit, hogy van hideg gyanta amit pl. arcomon lévő szőrszálakra szoktam használni szemöldök, bajusz. Erről az x-epliesről olvasgattam, amihez egy gyanta parton van, lehet bele venni sok félét és elektromos melegítő van hozzá ami görgős és így nem túl sokat visz fel meg melegen tartja és felkenés után pedig papírral kell lehúzni.

Nekem ez a felkenős papír nélküli meleg gyanta kicsit ismeretlen meg nehezebbnek tűnik, félek, hogy megégetném magam vagy mint 14 évesen sikerült valami gyanta féleséget magamra kenni, ami istenért sem akart lejönni rólam, összevissza ragadt, szőrt viszont nem szedte ki azóta nem mertem használni ilyesmiket.

2015. júl. 22. 20:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen gyantázó készletem, de nem szeretem. Simán túlmelegíti a gyantát, én égettem már meg vele magam és intim területen nem hiszem, hogy túl praktikus a patronos felvitel. Cukorgyantával vagy azzal a tégelyes spatulás gyantával próbálkoznék én is ha nagyon muszáj lenne, de nekem nem éri meg a szenvedést. Én még csak bikinivonalat gyantáztam magamnak, egyszer cukorgyantával, egyszer bikinivonalra való hideggyanta csíkkal, de nekem túl problémás, nehezen tudtam kifeszíteni a bőrt, nem jött ki az összes szőr egy rántással és persze eléggé fájt is.
2015. júl. 22. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Gondolom várni is kell, hogy a szőr megnőjön valamennyire, hogy gyantázható legyen!? addig borostásan kikel bírni.. pedig én ha már kezdek egyre jobban borostás lenni azonnal borotválom leghamarabb a lábamat.
2015. júl. 22. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Na megvettem a gyanta melegítőt. Hát vagy én vagyok béna hozzá vagy jobb fajta gyantapatron kéne bele, mert csináltam úgy ahogy kell és nem szedte ki az összes szőrszálat csak kb. minden 10.-et. De az is lehet nem nőt meg eléggé, de sajnos nehéz tovább várni mert zavar és szúr. Intim területen meg egyedül nem fog menni olyan vastagok a szálak mint a drót és magamnak nem bírom gyorsan lerántani gyorsan, mint a lábamon itt még annyi se jön ki. Gondolom egyszer kéne túl lenni rajta, amíg újra nőne nem lenne ilyen erős. Veszek majd azulénes gyantát hátha az jobb lesz.
2015. aug. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!