Hogyan tudnék megszabadulni a mitesszerektől otthon?
azért nem nyomom ki, mert tényleg nagyon sok van, és amikor megpróbálom, akkor a legtöbb ki se jön, gőzölés után sem. kozmetikushoz régen jártam, de teljesen fölösleges volt, ugyan kinyomta őket, de utána egy hétig sötétlila foltok maradtak az arcomon (amik még máig látszanak), amiket különböző krémekkel próbálgattam halványítani. tapaszt már egyszer vettem, de semmit nem segített, sőt még a szélénél hosszú bemélyedések csíkok keletkeztek az arcomon, hála az égnek ezek eltűntek másnapra.
valami kíméletes módszert keresek, mert már így is elég heges az arcom, és a mitesszereim meg egyfolytában begyulladnak, és már nem tudom mit csináljak. nektek van valami kíméletes bevált otthoni ötletetek?
Miteszer tapaszok estetleg? Nekem azok elég sokat kihúztak, főleg az orromról.
De ne ilyen drogériákban beszerezhető vackokra gondolj, azok semmit sem érnek.A holika miteszertapasza azt hiszem ebay-ről rendelhető és én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!