Nagyon száraz haj ellen tippek, szerek, otthoni készítmények?
Most én is ezzel küszködők....es vagatam is le a hajamból m..igazabol nekem ezt a ssyos hajfestek művelte ,rá adasul szőke a hajam is.
Igy most megyek fodrászhoz es barnitani fogom,szőke szarit nagyon!
Es most jellenleg essence ultime schwarzkop omega repair termeket hasznalom egyben nagyon remenykede hogy a hajveg ápoló olaj sikert hozz magával.puhanak puha a hajam tole es könyebb.
Vizesen nem fesulom a hajamat es csak kiengedve hordom most.nem szárítom nem is vasalom.ovatosan nagy fokú fesuvel fesulkodom.
Hetente egyszer hajmosás előtt oliva olajat szoktam a hajvegeimbe es az egesz hajtó hajamra bemasszirozni.utan alaposan hajat mosok.
Na de ha olvasok okosabbat akkor azt én is kiprobalom😊
Szia
Nekem göndör hajam van, így méginkább jellemző a szálkásodásra. Én szárazon nem fésülöm, de hajmosás előtt mindig benedvesítem kicsit a hajam végét, illetve kb. 3/4-ét, utána natúr sheavajat teszek rá, majd föltűzöm és hagyom egy ideig hagyni. Aztán lemosom, samponozok, balzsamozok, ezután a vizes hajamat kíméletesen, hajkifésülősprével lefújva kifésülöm, hajhabozok és alacsony hőfokozaton szárítom. (Most nyáron gyakran csak a levegőn szárad.)
Keratinos hajszerkezet építés?
Egyébként nekem is ugyanez a problémám és az segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!