Mit tegyek a (nagyon, nagyon) száraz haj ellen?
Figyelt kérdés
A hajam hosszú, derékig érő, kissé göndör/hullámos. Ugyanakkor nagyon nagyon töredezett. Egy jó ideje nem is vasalom, egyébként is, ha vasalom, akkor is csak alkalomadtán, havi 1-2 alkalommal. Szóval nem attól van, sajnos alapból nagyon száraz, szálkás. Annak ellenére, hogy havi rendszerességgel vissza vágom a végét, mindig fel van törve a vége. Hajolajat is használok, és az egyik legjobb fajta regeneráló samponnal mosom. Szerintetek akkor mégis mit tegyek, hogy ne legyen töredezett, most komolyan?2014. okt. 20. 21:31
1/7 anonim válasza:
hajmosás előtt pár órával tegyél rá mézet,szépen kitudod majd mosni ,amiatt nem kell aggódni :) minél ritkábban mosd meg..az is tönkreteheti ha gyakran mosod.., de azért hetente kb 2x nem árt. és ne szárítsd hajszárítóval , mielőtt vasalod(ha muszáj vasalni..)tegyél rá hővédőt
2/7 anonim válasza:
ja és nézz utána milyen vitaminok fontosak a hajnak,ha nem eszel elég vitamint akkor gyenge lesz az új hajad,ami könnyen károsodik
3/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. okt. 20. 22:21
4/7 anonim válasza:
Milyen hajolajat használsz? Nekem a Kallos nagyon bevált, pedig nekem is szanaszét volt töredezve a hajam.
Ill. tudom ajánlani a Gliss Kur hajpakolásokat, én havonta használom, csodát tesz!
5/7 anonim válasza:
Professzionális sampon, balzsam, pakolás. Nem drogériás, hanem fodrászoknak gyártott.
a töredezett részektől pedig szabadulj meg.
6/7 nufnuf válasza:
Nem tudom, hogy te fodrász vagy-e, de én arra gyanakszom, hogy mikor visszavágod a hajad megadnak nem elég éles ollót használsz és letöröd a végét, nem pedig levágod. Így haj tovább töredezik és később jól láthatóak lesznek a trések.
A puding próbája az lenne, hogy elmész egy fodrászhoz. Levágatod és vársz.
Ha így is törik azt tudom tanácsolni, hogy egészséges étkezés, hajvégápoló szérum, pakolások, hajbalzsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!