Száraz, szálkás haj ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Hosszú barna hajam van.Minden hajmosásnál Kallos balzsammal kenem.Hajmosás után napokig nagyon göndör.A göndörséggel nem is lenne bajom,de ha nem fogom össze a hajam úgy nézek ki mint akit megcsapott az áram.Próbáltam vasalni de csak rosszabb lett,mert az ugye égeti.Próváltam már mézes-joghurtos,citromos pakolásokat is de semmi (ismerősök ajánlották).
Valami tippet tudnátok mondani?
(értelmes válaszokat szeretnék,csak azért mondom mert pár kérdésemnél ez sajnos ritka volt)
2014. máj. 25. 19:38
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én is pont ezekben a tünetekben szenvedek mint te!Most találtam egy pray-t aminek elvileg ilyen ápoló,balzsam hatása van!Még nem próbáltam de a héten megveszem és megírom privátba a tapasztalataimat!
2/3 Ramcsiii válasza:
Inkább kókuszolajjal(szűz) kend be a hajad,mindig a végeit,naponta is biros..és azzal is csinálj pakolást,az jobban helyrerázza..A bolti cuccoktól nem lessz jobb,mivel azok nem természetes dolgokból készülnek.
3/3 A kérdező kommentje:
1#: köszi :)
2#: köszi neked is,a kókuszosat megpróbálom:-)
2014. máj. 26. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!