Ez ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Az arcom egyes részein elég száraz a bőröm, néhol pedig néhány kisebb pattanás van. Hogy lehetne széppé és feszessé tenni? Sajnos drága kenceficéket nem tudok venni, több pakolást is kipróbáltam már házilag, de nem igazán váltak be. Bőrgyógyászhoz pedig nem megyek, annyira nem vészes a helyzet.
Esetleg ez ellen tenni sem lehet, ha ilyen géneket örököltem? Van valakinek valami jó módszere száraz bőr ellen?
17L
2014. febr. 16. 18:35
1/7 anonim válasza:
Azért egy arckrém nem kerül vagyonokba, én Oriflame-t használok, olyan 2 ezer ft lehet, de van náluk 600-ért is arckrém, mondjuk a drágábbak jobban feszesítenek.
2/7 anonim válasza:
Nivea,BB CREAM , nekem ezek a legjobbak és a bőrt is puhítsák,próbáld ki . +mind jó márkájú :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. febr. 16. 19:14
4/7 anonim válasza:
Nem tudom van efelétek dm de ott vannak iluen kis minták is. pár száz forint, kiprobálod melyik válil be és áldozol rá. Amugy nekem akkor javult a szárazság mikor nem használtam tonikot,arc/smink lemosot illetve szappant az arcomon. Csak langyos vízzel és hidratálo szappannal mosom. Azota sokkal jobb.
5/7 anonim válasza:
Szia! :)
Ha esetleg az Oriflame-s termékek mellett döntenél,tudnék segíteni,mert az egyik közeli ismerősöm ezzel foglalkozik :)
6/7 anonim válasza:
Ne szappanal mosd az arcod hanem mosakodo géllel,drogériakba vannak olcsok is és sokáig tartanak.
7/7 anonim válasza:
Azért az gondolom alap, hogy arclemosót, sminklemosót használunk az arcunkra és nem szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!