Mit tegyek iszonyatosan büdös és zsíros haj ellen?
igen nullásgép. Amúgy a túlzott mosás is ártalmas.
3 naponta kéne. Valahogy átkéne állnod. balzsamot meg ilyesmit ne használj, csak sampont! zselé, hajhab, hajlakkot se!
négyes vagyok.
akkor gondolom, fiú vagy, és nem túl hosszú a hajad.
ez esetben hamar megszárad, mosd inkább reggel, az utolsó pillanatban!
nekem még a sapka szokott "ártani", ebből lehetőleg ne koton típusút használj:)
ha a szódabikarbónán kívül extra drótellenes formázást szeretnél, akkor meg hajszárító. semmi ilyen fésülködős téma, fél percig fújod felülről lefele, esetleg kézzel lesimítod/leszorítod fújás közben, és kész.
csak akkor, ha a szódabikarbónát nem tartod elégnek. próbáld ki most, számolj be, és írok még, ha eszembe jut valami. sokat szenvedtem vele régebben, de ez a módszer helyrerakta a viszketést, korpát is.
ja és balzsamot se, tényleg.
és sapimosás is minimum hetente.
párnahuzatmosás is gyakran. mindenre gondolj, ami csak érintkezik vele. ha a kezeddel szoktál benne turkálni, akkor azt is gyakrabban mosd.
Ha fél nap alatt bezsírosodik, akkor nagyon nagy bajok vannak. Ha viszket a fejed és korpás, azt jelenti, hogy gombás. Mindenképp menj el nagyon gyorsan legalább bőrgyógyászhoz. Biztos, hogy szükséged van gombaölő szeszre és megfelelő samponra.
A hajlakkot pedig mindenképp kerüld, nagyon sokat ártasz vele, egyrészt alapból zsíros hatást kelt, másrészt attól is zsírosabb lesz a hajad, harmadrészt port, mindent vonz, ami még súlyosbítja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!