Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok, HA EGÉSZ nap harisnyában vagytok, a nap végén amikor hazaértek és egyből szexeltek, vagy csak a pasitoknál leveszitek a cipőt akkor nem büdös a lábatok? Mit lehet tenni ellene?
Nem szokott büdi lenni, csak ha olyan nagyon nájlonos harisnya van rajtam és meleg van, vagy ha rossz a cipő. De szerencsére nagyon ritkán van ilyen. Ebben az esetben a lábmosás segít csak :)
Ha neked gyakran büdi, akkor érdemes valami lábizzadásgátlót használni.
semmi.
Hidd el, az én barátnőm is volt hogy egész nap cipőben volt, izzadt (nyáron) aztán akkor egy ideig nálam volt, így hozzám kellett jönnie, és nem, nem engedtem hogy lezuhanyozzon.
Ő is rinyált hogy büdi meg ilyenek, de miután megmasszíroztam így is a lábát, meg megpuszilgattam utána már elhitte, hogy nem zavar,így leszokott a rinyálásról.
Ha igazán szeret a párod akkor az most derül ki :D
Ha tudod, hogy a pasidhoz készülsz suli/munka után, akkor ne olyat húzz fel, amiben tudod, hogy büdös lesz a lábad.
Ha már együtt éltek, akkor nem hiszem, hogy ilyenen fennakadna bárki is.
"Csakis bőrcipőt hordok, az szellőzik."
És nem érzed undorítónak egy picit sem, hogy egy hulláról lerángatott bőrben tapicskolsz egész nap?
Nem. Sőt továbbmegyek, a táskám is hulláról lerángatott bőr, meg az övem is.
És ennyi erővel az is undorító, hogy a hullát meg megeszem, tekintve hogy ezek a termékek általában marha- vagy sertésbőrből készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!