Megéri elmenni a Zsidró vagy a Hajas szalonba hajvágásra?
Elég húzósak az árak... 7000 Ft-tól kezdődnek.
Nem tudom, hogy ér-e ennyit amit ott kapok.
Igazából nem szeretnék olyan hűű de nagy változást, inkább csak valami jó frizurát kihozni a félhosszú hajamból.
Melyiket ajánlanátok inkább?
Az én fodrászom elég idős (50-60 éves) fiatal korától fodrász, és most is jár ilyen fodrász találkozóra (nem tudom, hogy hívják, ahol az újdonságokat bemutatják).
Ügyes, meg nagyon olcsó (asszem 2000 vagy 2500-ért csinál egy komplett frizurát, mosás + vágás + szárítás + ha esetleg ki akarom vasaltatni illetve göndöríteni).
Attól félek, hogy kiadok ennyi pénzt, és a fodrászom is meg tudta volna csinálni nekem (töredék áron).
Vélemények? Tényleg ennyire jók az ottani fodrászok?
Köszönöm a válaszokat!
Inkább maradok a régi fodrászomnál.
Fiatalhoz nem megyek, mert azok a legolcsóbb anyagokkal dolgoznak...
Nem. Én bp-n Szokolszky Ágihoz járok nagyon rég, 4500 a mosás-vágás-szárítás (hosszú hajnál). Imádom, nagyon kedves, tapasztalt, a festés is olcsó nála, profi cuccokkal csinálja.
Anno úgy mentem hozzá, hogy nem tudtam, mit akarok, sokat segített, közösen ötleteltünk és végül nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!