Szerintetek melyik fodraszhoz erdemes menni Hajas vagy Zsidro vagy valaki mas?
Figyelt kérdés
Kimondottan pesten keresek fodraszt, olyat aki megbizhato, jol dolgozik,tud festeni es vagni profi szinten is, de mivel nem pesten elek fogalmam sincs, h hova kene mennem?
Otletek, javaslatok?
Koszi
2015. júl. 19. 20:58
1/5 anonim válasza:
Váradi Katalin mesterfodrász, Joico szalon
2/5 anonim válasza:
Én Fátrai Krisztináról is sok jót hallottam barátnőm részéről. Sajnos nem vagyok budapesti, így saját tapasztalatom nincs róla.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Szokolszky Ágnes! Nagyon aranyos, tapasztalt, rettentően ügyes fodrász, meghallgat és ad tanácsot is, ha valaki úgy megy, hogy nem tudja, mit akar. Festésben különösen jó, rengeteg technikát ismer, jó termékekkel dolgozik.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek:-)
2015. júl. 20. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!